« Vissza / / Lótakarmány / Étrendkiegészítők / Étrendkiegészítők Izomzatra

Trikem Trikem E-Plus, 4000g

29990 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
4 kg (7498 Ft / kg)
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Trikem E-Plus, 4000g
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az E-plus egy étrend-kiegészítő, amely E-vitamint és szelént tartalmaz, a ló izomzatának két legfontosabb antioxidánsát. A szelén, a cink és a mangán nyomelemei fontosak az izomfejlődéshez. Az E-plus tartalmazza a lizin és metionin esszenciális aminosavakat is, amelyek növelhetik az oxigénfelvételt és csökkenthetik a tejsavtermelést. A lizin és a metionin szintén nélkülözhetetlen az izomszövet építéséhez és helyreállításához.

Tulajdonságok:

  • Azoknak, akik keményen edzenek vagy versenyeznek. Azoknak a lovaknak, akiknek további táplálékkiegészítőkre van szükségük az izomfejlődéshez és a jobb izomműködéshez. Az izmok fokozott véráramlásáért. Olyan lovak számára, akiknek további táplálék-kiegészítőkre van szükségük a vemhesség alatt.

Anyagösszetétel:

Összetétel: Dextróz. Analitikai komponensek: Nyersfehérje 10,4 % Nyersrost <0,5 % Nyersolaj zsír 2,9 % Nyershamu 2 % Kalcium <0,01 % Nátrium 0,13 % Foszfor 0,033 % Táplálkozási adalékok: E-vitamin-acetát 25 gr / L-lizin-monoklorid 50 g / DL-metionin 50 g / szelenometionin 275 gr / cink kelát 3,4 g / mangán-klorid trihidroxid 1000 mg / szilícium-dioxid 25 g.

Termékkód: 301571

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: