« Vissza / / Lótakarók / Esotakaró Lovaknak

Horze Horze Quebec 1200D Kültéri Takaró

Tól/től 39990 Ft
RRP: 47990 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Mentsd meg 22% EXTRA a Horze & B Vertigo márkán! + 12%-os megtakarítás szinte minden más márkán
Másolja be a kódot: SUMMER2024
35000-Ft a minimális rendelés. A Brands in Focus akcióban szereplő márkák nem tartoznak ide: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Covalliero, Mountain Horse. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, a visszaküldött termék kedvezményes árát visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.06.17-ig.
Szín: Caviar Black
Caviar Black Horze Quebec 1200D Kültéri Takaró
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A durable and reliabe choice to keep your horse dry and comfortable.

Egy tartós és megbízható választás, hogy lovát szárazon és kényelemben tartsa.

Tulajdonságok:

  • 1200D poliészterből készült kültéri takaró, mely rendkívül erős és tartós. Arra készült, hogy a hozzáillő 50gm and 100gm polárbélésekkel használják (#24049 + #24398), hogy ön határozza meg a vastagság fokozatát a lova számára. A takaróhoz nyakrész és hozzá bélés is rögzíthető, plusz sokoldalúságot kínálva. Széles farokvédővel és hátul fényvisszaverő csíkokkal maximális fedést és láthatóságot biztosít. A keresztpántok és a T-csatok, valamint az elasztikus, hosszú combszíjak karabinerrel biztonságos és állítható illeszkedést nyújtanak. A széles lépésbetétek mozgásszabadságot adnak, így lova komfortosan érezheti magát. Az új állítható első csatolási rendszere 1 T-csattal plusz kényelmet és könnyű használatot eredményez.

Anyagösszetétel:

1200D poliészter kültéri takaró Hozzáillő 50gm és 100gm polár bélés elérhető (#24049 + #24398) A nyaknál rögzítések a Nyakrészhez & a Béléshez Nagy farokszárny Fényvisszaverő csíkok hátul Keresztpántok és T-csatok, elasztikus megoldással Combszíjak karabinerekkel Oldalsó lépésbetétek a mozgásszabadságért Elöl új állítható csatolási rendszer 1 T-csattal

Mosási útmutató:

Takaró: 1200D Poliészter. Bélés: Poliészter Polár.

Termékkód: 24399

Vélemények elolvasása:

Egészítse ki az Öltözetét
Szín: