Így működik!

Általános feltételek

Húsvéti promóció -A szórólapokat a 25/03/2024 és 07/04/2024 között leadott megrendelésekhez mellékeljük (csak a készlet erejéig).

A díj ingyenes szállítás formájában 2024.04.21-ig, a díj ingyenes szállítás formájában 2024.05.30-ig váltható be.


Horze International GmbH | Flemingstr. 22 | 36041 Fulda

Tel: +36 140 88186 | www.horze.hu | E-mail: vevoszolgalat@horze.com

Korlátolt felelősségű társaság, székhely: Fulda, AG Fulda, HRB 7995

Ügyvezetők: Viola Rebmann, Niko Neuhof | ÁFA-azonosító: DE 288 579 384

Részvételi jogosultság: A versenyben részt vehet minden 18. életévét betöltött személy, aki az e-kereskedelmi weboldalunkon vásárol. A Horze Csoport alkalmazottai és közvetlen családtagjaik nem vehetnek részt a versenyben.

Ha egy résztvevő korlátozottan cselekvőképes, a törvényes képviselője hozzájárulása szükséges.

A szervező fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint kizárjon személyeket a részvételből, ha erre alapos okok szólnak. Ilyen érvényes okok például a következők

o Manipuláció a versenyhez való hozzáféréssel vagy a verseny lebonyolításával kapcsolatban

o A jelen feltételek megsértése

o Tisztességtelen kereskedés vagy hamis vagy félrevezető információk a versenyben való részvétellel kapcsolatban.

1. A KAMPÁNY LEÍRÁSA ÉS A VERSENY IDŐTARTAMA

A kampány ideje alatt a vásárlók, akik ebben az időszakban vásárolnak, egy húsvéti tojás formájú szórólapot találhatnak a csomagjukban (amíg a készlet tart). Minden szórólap egy-egy nyereményt tartalmaz, amely a Horze-nál (webshopban vagy az alkalmazásban) történő vásárlások kapcsán beváltható.

Ez a promóció csak a közvetlenül a weboldalunkon vagy az alkalmazáson keresztül történő végfelhasználói vásárlásokra érvényes.

2. LEHETSÉGES ÁRAK, VALÓSZÍNŰSÉGEK ÉS BEVÁLTÁSI KORLÁTOZÁSOK

Összesen 20 000 darab szórólap esetén az ingyenes rendelés megnyerésének esélye 5%, míg a szegecs ingyenes szállítás formájában történő átvételének valószínűsége 95%.

Beváltási időszak:

A kampány 2024. 03. 25-én kezdődik és 2024. 04. 07-én ér véget, és csak addig tart, amíg a szórólapok készlete tart. A nyereményeket (rendelés-visszatérítés formájában) 2024/04/21-ig lehet beváltani. Beváltásukhoz forduljon ügyfélszolgálatunkhoz, és adja meg a szórólapon található kódot. A visszatérítés maximális értéke 80000 HUF. A szegecsek és a hozzájuk tartozó ingyenes szállítási kód önállóan is beváltható webshopunkban és az alkalmazásban 2024. május 30-ig.

A nyeremények nem átruházhatók, nem visszatéríthetők és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.

3. A KAPARÓS SORSJEGY BEVÁLTÁSA

Fődíj:

A fődíj magában foglalja a megrendelés visszatérítését legfeljebb 80000 HUF értékig. A nyeremény beváltásához kérjük, lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal e-mailben vagy telefonon, és adja meg a szórólapon feltüntetett kódot és a szórólapot tartalmazó csomag rendelési számát. A nyeremény 2024. április 21-ig beváltható.

Tombolajegy:

A szegecs egy nyereményt tartalmaz egy ingyenes szállításra jogosító kedvezménykód formájában. A kód megtalálható a szórólapon, és önállóan beváltható egy új rendelés kitöltésekor az alkalmazásban vagy a webshopban. Beváltható 2024. május 30-ig.

4 EGYÉB

4.1 Adatvédelem: A nyereményjátékban való részvételhez személyes adatok megadása szükséges. A résztvevő biztosítja, hogy az általa megadott személyes adatok, különösen a keresztnév, vezetéknév és e-mail cím a valóságnak megfelelnek. A verseny során megadott személyes adatokat kizárólag a verseny céljaira használjuk fel. Minden adatot bizalmasan kezelünk, és előzetes hozzájárulás nélkül semmilyen más célra nem használjuk fel.

4.2. Felelősség: A Horze International GmbH nem vállal felelősséget a versenyben való részvétel vagy az elnyert nyeremények felhasználása során esetlegesen bekövetkező veszteségekért, károkért vagy sérülésekért. A fenti felelősségkorlátozás nem vonatkozik az élet, a testi épség vagy az egészség sérülése, valamint a csalárd módon elhallgatott hibák esetén.

4.3. Módosítások és megszüntetés: A Horze International GmbH fenntartja a jogot, hogy a feltételeket bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy a versenyt megszüntesse.

4.4 Jogorvoslat: A jogorvoslat kizárt. A Horze International GmbH versenyre vonatkozó döntései véglegesek. Amennyiben a jelen részvételi feltételek bármely rendelkezése részben vagy egészben érvénytelenné válik, az nem érinti a többi részvételi feltétel érvényességét. Az érvénytelen rendelkezés helyett az érvénytelen rendelkezés gazdasági céljához legközelebb álló, jogilag megengedett rendelkezést kell alkalmazni. Ugyanez vonatkozik arra az esetre is, ha a jelen részvételi feltételek hiányosak.