« Vissza / / Zablák / D-Zablák

Sprenger Sprenger Max-Control rozsdamentes acél D-zabla, kétszertört

32190 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 3 )
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Sprenger Max-Control rozsdamentes acél D-zabla, kétszertört
Mérettáblázat
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A MAX-Control egy kétszertört zabla, amelyet első pillantásra nem lehet megkülönböztetni a többi kétszertört csikózablától. Ez azonban egy korrekciós, vagy edzéshez használható zabla, amely egy bizonyos szögben fixálódik, így egyenes szájrészű lesz. A zabla nagyon jól fekszik a szájban, amikor a ló megfelelően dolgozik. Amikor a ló a lovas keze ellen megy, a zabla intenzívebb merev hatást produkál. A D karikák megakadályozzák, hogy a zabla belehúzódjon a ló szájába, így stabilabban fekszik a nyelven és kényelmesebb érzést is nyújt. A gyengéd nyomást közvetlenül a nyelvre fordítják, biztosítva a könnyű és pontos szársegítségeket. A rögzített karikák lehetővé teszik a lovas számára a zablával való megfelelő kapcsolatot.

Anyagösszetétel:

Szájrész: Kétszertört. Anyaga: Rozsdamentes acél. Bitvastagság: 16 mm. Karika átmérő: 75 mm. Karika típusa: D-gyűrű.

Termékkód: 13197

Vélemények elolvasása:

Szín: