« Vissza / / Zablák / Csikózablák

Sprenger Sprenger KK Balkenhol Zabla 16 mm

47490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Megtakarítás 12% 28000Ft-tól vagy 16% 45000Ft-tól
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 12%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 16%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.06.03-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Sprenger KK Balkenhol Zabla 16 mm
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Egyszertört zabla egyedi szájrésszel, amely kiküszöböli a hagyományos egyszertört modellek diótörő hatását. A zabla tökéletesen fekszik a nyelven, biztosítva a hatékony szársegítségeket. A szájrész ívelt szélei elkerülik a kellemetlen nyomást a nyelv érzékeny határain. *A több, mint 25 éves tapasztalat azt mutatja, hogy ez valóban hasznos azoknak a lovaknak, amelyek bizonytalanok a zablával való kapcsolattal és nem reagálnak megfelelően a kétszertört modellek által közvetített jelekre.

Anyagösszetétel:

A zabla SENSOGAN-ból készül, egy speciális rézötvözetből, amelyet a lovak szájában való felhasználásra fejlesztettek ki. A karikák rozsdamentes acélból készülnek.

Termékkód: 13366

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: