« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Csánk- és Lábtovédok

Back on Track Back On Track Royal Deluxe Csánkvédő

47190 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Blue
Blue Back On Track Royal Deluxe Csánkvédő
Black Back On Track Royal Deluxe Csánkvédő
Mérettáblázat
Méret A B C
S 17-21 cm 17-20 cm 28 cm
M 20-24 cm 21-24 cm 32.5 cm
L 23-27 cm 25-28 cm 37 cm
XL 26-30 cm 29-32 cm 41.5 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Back on Track népszerű Royal Csánkvédőjének új és frissített Deluxe modellje! A csánkvédő két részből áll, egy tartós és robusztus külső héjból és egy vastag belső párnából, Welltex® technológiával. A védő három erős és tartós tépőzáras pánttal felszerelt. A középső pánt kétrészes rugalmas szalaggal rendelkezik, hogy elkerülje az ízületre nehezedő nyomást. A csánkvédő alkalmas az istállóban való pihenéshez, vagy szállítás közbeni használatra is A Royal Deluxe modellt anatómiailag úgy tervezték, hogy optimális illeszkedést biztosítson a csánk pontjához. A külső héj jól formált, stratégiailag elhelyezett varratokkal, hogy elkerüljék a nyomáspontokat a ló érzékeny inain. A búb feletti nyílás jó rugalmasságot és biztonságos illeszkedést biztosít. A belső párna lekerekített formájával magasra emelkedik a lábszáron a lehető legjobb kényelem érdekében. A párna könnyen eltávolítható a védők mosásakor, mivel tépőzárral rögzítik a külső részhez. A belső párna Welltex® infúziós béléssel rendelkezik. Az anyag a testhőt távoli infravörös energia formájában visszaveri. Serkentheti a vérkeringést a területen, és enyhítheti a merevség, gyulladás és osteoarthritis okozta problémákat.

Tulajdonságok:

  • Welltex® technológia
  • Kétrészes konstrukció
  • Anatómiailag szabott illeszkedés
  • Robusztus tépőzáras pántok

Anyagösszetétel:

Anyaga: 100% poliészter töltet 100% SBR szalag 100% polipropilén.

Mosási útmutató:

Gépi mosás max. 40°C, kíméletes ciklus.  Ne fehérítse, ne tegye szárítógépbe, ne vasalja és ne vigye tisztítóba. Ne használjon öblítőt hozzá.

Termékkód: 342180

Vélemények elolvasása:

Szín: