« Vissza / Márka / Christ

Christ Krisztus Speciális All Purpose Numnah

83590 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Mentsd meg 22% EXTRA a Horze & B Vertigo márkán! + 12%-os megtakarítás szinte minden más márkán
Másolja be a kódot: SUMMER2024
35000-Ft a minimális rendelés. A Brands in Focus akcióban szereplő márkák nem tartoznak ide: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Covalliero, Mountain Horse. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, a visszaküldött termék kedvezményes árát visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.06.17-ig.
Szín: Black/Off-White
Black/Off-White Krisztus Speciális All Purpose Numnah
BR/OWH/DBR Krisztus Speciális All Purpose Numnah
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az alsó rész teljes egészében báránybőrből készült, 2 különböző gyapjúmagassággal. Az ülőrészben kb. 30 mm gyapjúmagasság, oldalt kb. 15 mm-es gyapjúmagasság a lóhoz való szoros csatlakozás érdekében. Rögzítés tépőzáras hevederekkel a hevederhevedereken és a hajtóka végén lévő hevedervezetővel. Az integrált nylon védelem megakadályozza a súrlódást a heveder környékén. Elöl a báránybőrt a tetejéig húzzák, és nyeregpárnaként szolgál.

Tulajdonságok:

  • Az alsó rész teljes egészében valódi báránybőrből készült az optimális párnázás érdekében Felső oldala Christ's speciális nyeregszövetből készült Kapcsos és hurkos pántokkal rögzítve Gépben mosható báránybőr mosószerrel és szárítóálló

Termékkód: 17205

Vélemények elolvasása:

Szín: