« Vissza / / Kantárok & Szárak / Szügyhámok és Szügyelok

Schockemöhle Schockemöhle Sevilla Select mellgallér

84490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Csatlakozzon most a Horze Clubhoz! Spóroljon -20% EXTRA!
Másolja be a kódot: HORZECLUB
Csak a Horze Club tagjai számára érvényes. A rendelés minimális értéke 4000Ft. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, akkor az arányosan csökkentett értékű árut térítjük vissza. Nem érvényes a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2023.10.15-ig.
Szín: Black/Cream/Silver
Black/Cream/Silver Schockemöhle Sevilla Select mellgallér
Espresso/Silver Schockemöhle Sevilla Select mellgallér
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Schockemöhle Sports népszerű Select & Mix kollekciója bővült! A kiváló minőségű Sevilla Select mellvérttel a jövőben még egyedibbé teheti lova felszerelését. A Select & Mix kollekció kantárjaihoz tökéletesen illeszkedve az oldalsó részek igény szerint cserélhetők, kombinálhatók. A marheveder biztosítja, hogy a mellvért mindig a helyén maradjon, és ugyanolyan jól állítható és levehető, mint a martingálvilla. Az elasztikus oldalrészek optimális illeszkedést és mozgásszabadságot biztosítanak. A hasznos akasztóknak köszönhetően a mellvért néhány lépésben felhelyezhető.

Tulajdonságok:

  • A Select & Mix kantárkollekcióhoz illő mellvért Elasztikus oldalrészek Állítható és levehető marheveder és martingál villa Bepattanó kampó D-gyűrűkímélővel Egyedileg is tervezhető cserélhető oldalrészekkel

Termékkód: 331414

Vélemények elolvasása:

Szín: