« Vissza / / Ápolószerek / Felszerelés Karbantartás / Bortisztítók

Stassek Stassek Equifix nyeregszappan, 400 ml

5690 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.4 l (14225 Ft / l)
( 4 )
Megtakarítás 12% 28000Ft-tól vagy 16% 45000Ft-tól
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 12%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 16%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.06.03-ig.
Szín: OR/B
OR/B Stassek Equifix nyeregszappan, 400 ml
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A sima, durva és nubuk bőrért Tisztítja még az erősen szennyezett bőrt is Visszaállítja a bőr csodálatos rugalmasságátHa egyszer Equifix nyeregszappannal ápolt cipőben járt, soha nem fogja nélkülözni! Az Equifix nyeregszappan sima és nagyon hatékony a szennyeződések pórusokig történő tisztítására. Bőr. Az enyhe és gyengéd tisztítás tisztán biológiai összetevőkön alapul. A mélytisztító hatásnak köszönhetően a bőr közvetlenül a tisztítás után csodálatosan puha és rugalmas – de anélkül, hogy táskás lenne. Az Equifix nyeregszappan minden bőrfülhöz használható. Még az új lovaglócsizmák is gyorsan simává válnak, és anélkül viselhetők, hogy fájna a lába.

Anyagösszetétel:

INCI: faggyú, COCOAMIDE, DIETANOLAMIDE, PARAFFINUM, GLICERIN, IZOPROPIL ALKOHOL, NÁTRIUM-BICARBONÁT, DIETHANOLGLIKOL, CITRONELLA, CUKOR

Termékkód: 25848

Vélemények elolvasása:

Szín: