« Vissza / / Ápolószerek / Felszerelés Karbantartás / Bortisztítók

Stassek Stassek Equifix 3 fázisú bőrszappan, 500 ml

3890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.5 l (7780 Ft / l)
Szín: Yellow/Brown
Yellow/Brown Stassek Equifix 3 fázisú bőrszappan, 500 ml
Egy méret
Partner termék

Ez a tétel az egyik beszállító partnerünktől érkezik. Ilyen termék a rendelésében késlelteti a kiszállítási időt a teljes rendelésére. Kérjük, figyelmesen nézze át a megjelölt várható kézbesítési dátumot a fizetésnél.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Nincs több probléma a penészgombával a nyeregfelszereléseken! Az Equifix 3-fázisú bőrszappan a szennyezett bőr mélyreható tisztítására és zsíros ápolására szolgál, és még a bőrtermékeken lévő penészgombát is kiirtja. De ez még nem minden: egy speciális szernek köszönhetően képes megakadályozni az újabb penészrohamokat. Az 1. fázis gyengéden és alaposan megtisztítja a bőrt, és eltávolítja a szennyeződéseket és a penészt. A 2. fázis minden szükséges táplálékkal ellátja a bőrt. Rugalmassá teszi a bőrt és pórusig impregnálja létfontosságú olajokkal. A 3. fázis egy speciális védő formulát aktivál, amely hatékony, hosszú távú védelmet nyújt a baktériumok ellen, és jelentősen késlelteti a penészképződést.

Anyagösszetétel:

INCI: AQUA, DIETHANOLAMIDE, GLICERINE, SEC. PARAFFINSZULFONÁT, KOKAMID DEA, ILLAT, TARTÓSÍTÓSZEREK, RICINOLACID MIKROEMULZIÓ (>0,5%).

Termékkód: 25873

Vélemények elolvasása:

Szín: