« Vissza / / Ápolószerek / Felszerelés Karbantartás / Bortisztítók

Horze Horze All-In-One bőrápoló spray, 500 ml

RRP: -14% off
5990 Ft
RRP: 6990 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.5 l (11980 Ft / l)
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Perfectly Pale (Light Brown)
Perfectly Pale  Horze All-In-One bőrápoló spray, 500 ml
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az alkalmankénti gyors tisztításhoz - nincs szükség vízre!

Ideális, ha a dolgokat gyorsan kell elvégezni. A praktikus Horze All-In-One bőrápoló spray egy használatra kész keverék, amely ápolja és tisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná. Egyszerűen permetezze rá és törölje le!

Tulajdonságok:

  • Táplálja, ápolja és védi a bőrt
  • Nem szárít
  • Praktikus szórófejes flakon a könnyű felvitelért

Anyagösszetétel:

Összetevők: víz, MIPA-Laureth-szulfát, kokamidopropil-betain, propilénglikol, nátrium-klorid, Cymbopogon Schoenanthus olaj, szójaamid-DEA, butándisav, szulfo, 10-18 szénatomos alkil-észterek, dinátriumsó, nátrium-dikarbonát, nátrium-dibenzoiát és nátrium-dikarbonát. nátrium-dodecilbenzolszulfonát, C11-15 pareth-12, fehér ásványolaj, alkoholok c12-18, parfüm, citromsav. Javallatok: Gyermekek elől elzárva tartandó. Ne permetezze szembe. Az összetevők címkézése a 648/2004/EK rendelet VII. melléklete szerint: Tartalmaz: 2-metil-2H-izotiazol-3-on. Allergiát okozhat reakciókat. Kevesebb, mint 5%-ban tartalmaz: anionos felületaktív, nem ionos felületaktív és amfoter felületaktív. Tartósítószereket és illatanyagokat tartalmaz.

Termékkód: 25891

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: