Sprenger KK Ultra Baucher Zabla Sensogan, 16mm

79900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Mérettáblázat
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Tökéletes átvezető darab, ha csikózabláról Nagykantárra váltunk Díjlovaglásban, mivel lehetővé teszi a ló szájával és tarkójával való pontos kapcsolatot.
A tarkóra való gyengéd nyomás úgy érhető el, hogy a szárat a nagyobb alsó karikába csatoljuk, a pofaszíjakat pedig a felső kisebbekbe.
A KK ULTRA zablára való váltáskor általában hatalmas javulás tapasztalható.
Az anatómiailag formált szájrész nagyon kényelmes a ló számára, mivel a lovas lágyabb utasításokat adhat, valamint a ló hajlékonyságát is harmonikusan támogatja.
A nyelvre gyakorolt egyidejű nyomással kombinálva a lovat fokozatosan a helyes előre/lefelé irányuló tarkó pozícióba irányítja.
A KK ULTRA szájrész kiváló tulajdonságaival a lovas megfelelő, következetes érintkezéssel képes nagyszerű eredményeket elérni.
KK ULTRA - A hagyományos zablákhoz képest a kétszertört KK ULTRA-nak van egy középső, speciális formájú törése, amely 45 ° -kal előre forgatott és rövidített.
Csak ezzel a szöggel fekszik a középső elem finoman a nyelvre, ami egyenletes és állandó érintkezést eredményez, így világos szársegítségek érhetők el.
Az innovatív KK ULTRA zablák kihasználják a ló nyelvének rendkívüli érzékenységét, ami megsokszorozza a zabla által adott jelek érzékelését.
A szár meghúzásakor a KK ULTRA középső része szorítás nélkül teljesen a nyelvre fekszik és a csatlakozó elemek is a nyelvre görbülnek.
Kihasználják a nyelv érzékenységét és világos utasítások adhatóak általa.
A KK ULTRA zablák összehasonlíthatatlanul pontos kapcsolatot teremtenek lovas és ló között.


Anyagösszetétel:


Szájrész: Kétszertört.
Zabla vastagság: 16 mm.
Karika átmérő: 45 mm.
Zabla típusa: Baucher.


Termékkód: 300710

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: