Sprenger KK ULTRA alátét zabla, Aurigan/Rozsdamentes acél karika méret 14 mm

Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Spóroljon EXTRA 15%-ot rendelésén
Másolja be a kódot: WINTER15
A minimum rendelési érték 22000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2022.12.12-ig. Nem érvényes az Muck Boots, Roeckl, Schockemöhle & Pavo márkákra.
Mérettáblázat
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

KK ULTRA A hagyományos zablákhoz képest a kétszertört KK ULTRA-nak van egy középső, speciális formájú törése, amely 45 ° -kal előre forgatott és rövidített.
Csak ezzel a szöggel fekszik a középső elem finoman a nyelvre, ami egyenletes és állandó érintkezést eredményez, így világos szársegítségek érhetők el.
Az innovatív KK ULTRA zablák kihasználják a ló nyelvének rendkívüli érzékenységét, ami megsokszorozza a zabla által adott jelek érzékelését.
A szár meghúzásakor a KK ULTRA középső része szorítás nélkül teljesen a nyelvre fekszik és a csatlakozó elemek is a nyelvre gördülnek.
Kihasználják a nyelv érzékenységét és világos utasítások adhatóak általa.
A KK ULTRA zablák összehasonlíthatatlanul pontos kapcsolatot teremtenek lovas és ló között.
A KK ULTRA zablára való váltáskor általában hatalmas javulás tapasztalható.
Az anatómiailag formált szájrész nagyon kényelmes a ló számára, mivel a lovas gyengédebb utasításokat adhat, illetve a ló hajlékonyságát is harmonikusan támogatja.


Anyagösszetétel:


Vastagság (mm): 14, Karika mérete (mm): 55, Aurigan rozsdamentes acél karikákkal/pofarész.


Termékkód: 13212

Vélemények elolvasása:

Szín: