« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Lábvédok & Fáslialátétek / Terápiás Kamáslik

Zandona Zandona Therapeutic Support Boot Air előlap

88890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Szín: Black/Beige
Black/Beige Zandona Therapeutic Support Boot Air előlap
Mérettáblázat
Méret D F
PONY 26-28 cm 24-27 cm
S 26-28 cm 28-30 cm
M 29-30 cm 31-32 cm
L 31-32 cm 33-34 cm
L+/XL 33-35 cm 35-37 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A "THERAPEUTIC SUPPORT BOOT AIR" többi csizma 18 mágneses eszközzel van felszerelve, amelyek javítják a sejtműködést, természetes terápiás támaszt nyújtva a patától a lábszárig, reflexológiával pedig az egész testet. 2 az 1-ben termék, mert szintén a felfüggesztő szalagok megtámasztására és az inak rögzítésére fejlesztették ki, a ló szállítása közbeni használatra és a tipikus munka utáni duzzanat csökkentésére. 100%-ban Olaszországban készülnek, COOLMAX®-szal (speciális szál, amely a nedvességet a szövet külső felülete felé szállítja, szárazon tartva a bőrt) cserélhető belső szalaggal. A pásztor-fetzárhoz zárt külső felületen extra védelem található a súrlódás miatti kopás csökkentésére. A tépőzáras elasztikus pántok úgy vannak kalibrálva, hogy optimalizálják az inak támogatását, biztosítva a kényelmet és a tapadást. Az alkalmazott állandó mágnesek neodímium, vas és bór nagymágneses ötvözetéből állnak, nikkel bevonattal, amelyek egyenként 2600 Gauss mágneses fluxussűrűséget képesek kifejteni. A mágnesek sajátos elrendezését, fluxussűrűségét, intenzitását és polarizációját állatorvosok és hivatásos lovasok segítségével tanulmányozták, hogy maximalizálják a vaszkuláris véráramlás és a nyirokkeringés lokális növekedését, számos jótékony hatással: REFLEXOLÓGIAI HATÁSOK: Reflexológia alapelvek alkalmazása , amely mágnesesen stimulálja a ló meghatározott meridiánjain elhelyezett reflexpontokat (Ting) (ugyanazok a pontok, amelyeket az akupunktúrához használnak), némi mérsékelt kiegyensúlyozó hatás érhető el: A Yang meridián SI (Vékonybél - Ting SI1) közelében lévő mágnes hat. a gyulladásos folyamatokra és traumákra, a nyak és a gerinc keringésére, valamint a balkezesség ellen. A Yang meridián TH (Triple Heather - Ting TH1) közelében található mágnes az elülső fetlockra és a lapocka-humerális fájdalmak ellen hat. A Yin meridián HT (Hearth – Ting HT9) közelében található mágnes a fájó, gyulladt és túlterhelt izomzatra hat. A Yang meridián LI (vastagbél - Ting LI1) közelében található mágnes a váll-nyak izomgörcsök és a jobbkezesség ellen hat. A Yin meridián PE (Pericardium - Ting PE9) közelében található mágnes a patára, az elülső inakra és az ínszalagokra, valamint a laminitisz (akut és krónikus gyulladás) ellen hat. A Yin meridián LU (Lung - Ting LU11) közelében található mágnes a pata izomzati zavarai és a lapocka-humerális fájdalmak ellen hat.

Tulajdonságok:

  • Fájdalomcsillapító hatás Gyulladáscsökkentő hatás A porcok mikrokeringésének fokozása A tejsav felszívódási folyamat felgyorsítása A toxinok eltávolítási folyamatának felgyorsítása Az oszteogenezis folyamatának felgyorsítása A sejtfolyamatok felgyorsítása

Anyagösszetétel:

FIGYELMEZTETÉS: Sérülések esetén ne használja akut fázisban (első 5 nap)! Ne használja látható zúzódások, nyílt sebek, vérzések, sérülések vagy nem kezelt fertőzések jelenlétében, mert a mágneses hatás hozzájárulhat ezen betegségek által érintett terület kiterjesztéséhez! Ne használja a mágneses kezelés által érintett területeken aktív gyulladáscsökkentő gyógyszerekkel, vérhígítókkal vagy kenőcsökkel együtt! Ne használja pacemaker jelenlétében! Ne használja terhesség alatt! Ez nem orvosi eszköz!

Termékkód: 307021

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: