« Vissza / Márka / Back on Track

Back on Track Back on Track Éjszakai Kollekciós Univerzális nyeregalátét

RRP: -40% off
23154 Ft
RRP: 38590 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 3 )
Kész a őszi kihívásokra? - 4000 Ft Ajándék
Másolja be a kódot: AUTUMN
A minimum rendelési érték 30.000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 2023.09.24-ig.
Szín: Coffee Liqueur
Coffee Liqueur Back on Track Éjszakai Kollekciós Univerzális nyeregalátét
Nougat Brown Back on Track Éjszakai Kollekciós Univerzális nyeregalátét
Mérettáblázat
Size A - Size B - Size C - Size
P 54 47 64.5
F 59 52.5 69
Vissza

It is important that your saddle pad is based on the length of the saddle, and not necessarily on the length of the horse’s back. The saddle pad should always be slightly longer than the saddle. The saddle pad model should also match the saddle model (e.g. dressage, allround).

 

P (Pony) saddle pads generally fit saddle sizes 14-16.5

F (Full) saddle pads generally fit saddle sizes 16-18.5

Pony size fits all horses less than 148 cm (14.2 hh) high at the withers. "Full" fits all horses over 148 cm (14.2 hh) at the withers.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Érezze magát mesésnek, Érezze a különbséget az Éjszakai Kollekció Nyeregalátéteivel. Welltex® technológiájú új, innovatív és erős anyagunkkal bélelve. Új mintázott textilünk a legmagasabb emissziós * értékekkel rendelkezik, amelyeket mi készítettünk. Ez jobb feltételeket biztosíthat lovának a teljesítményt tekintve. Az infravörös energia segítheti a ló izmait abban, hogy a lovas súlyát elviselje. Segíthet a véráramlás növelésében és a hát merevségének enyhítésében, így reméljük, hogy ön és lova is tapasztalni fogják a különbséget. Kétrétegű töltés a lengéscsillapítás és a légáteresztő képesség érdekében. A híres No I dizájnnal készült, hogy helyet biztosítson a marnak és csökkentse a gerincre nehezedő nyomást.

Tulajdonságok:

  • Erőteljes mintázott textil
  • Elegáns design
  • 2 rétegű töltet
  • No I design
  • Szabott illeszkedés
  • Svéd design

Anyagösszetétel:

Szövet1: 100% poliészter. Töltet 1: 100% Poliészter. Töltet 2: 100% Poliuretán hab. Bélés: 100% polipropilén. Szegélyezés 80% Poliészter, 20% Pamut.

Termékkód: 329298

Vélemények elolvasása:

Szín: