Rólunk
Ez itt a Horze. Szeretnénk, ha megismerné a cégünket és azt, hogy mi különböztet meg és választ el minket a többiektől. Ismerkedjen meg a szponzorált lovasainkkal! Tudjon meg többet a jelenleg nyitott álláslehetőségeinkről! Örömmel fogadjuk a visszajelzéseit, kérdezzen, kommentáljon bátran! Lépjen kapcsolatba velünk bármikor!

Nyitott pozíciók - legyél a csapat tagja!

Téged keresünk a mi innovatív technológia orientált, gyorsan növekedő cégünkbe, ha elkötelezett és motivált vagy. Ezek talán még fontosabbak, mint a tapasztalat, vagy a képzettség. A kellemes munkakörnyezeten és a kötetlen, rugalmas munkaórákon felül biztosítunk még egy különleges pluszt is: egy érdekes és izgalmas nézőpontot a jövődre nézve! Szeretnél a mi fiatalos nemzetközi csapatunk tagja lenni?

# Munkaköri leírás
Osztály
Elhelyezkedés
Jelenleg nincsen egyetlen nyitott pozíciónk sem.

A te pályázatod

Pályázatodnak 3 részből kell állnia: egy rövid motivációs levélből, az önéletrajzodból és az iskolai bizonyítványaidból, képesítéseidből, korábbi munkáidból.

Térj a lényegre, mondd el nekünk bátran, hogy miért te vagy az alkalmas jelentkező a munkára. Minket nem nyűgőznek le a fantáziátlan, sablon szövegek. Azt szeretnénk tudni, mi vonz téged a Horzéhoz, mit csináltál korábban, mik az erősségeid és hogy milyen értékeket tudnál hozzátenni a cégünkhöz. Várjuk, hogy találkozhassunk veled!

A következő 3 lépés:

  1. Készítsd elő a pályázati dokumentumokat
  2. Küldd el őket PDF fileként a hr@horze.com email címre
  3. Várj a hívásunkra (amint tudjuk, felvesszük veled a kapcsolatot)

Értékeink, előnyeink

Egyéniség:

Nincs több megkötés és szabályozás! Itt önmagad lehetsz! Nekünk az egyéniséged számít!

Rugalmasság:

Nem ragaszkodunk bürokratikus rendszerekhez és a status quo-hoz - hallani szeretnénk ötleteidet és javaslataidat!

Motivált:

Az újdonságok megtanulása iránti elkötelezettség és akarás fontosabb számunkra, mint egy komolyabb tapasztalat, vagy egy jó ajánlás!

Optimista:

A megoldásokra összpontosítunk, nem a problémákra. A mi poharunk mindig félig tele van.

Nyitott gondolkodású

Nem versengünk, együtt dolgozunk, egy csapatként. Ez az erősségünk!

Tisztelet:

Tiszteljük egymást - a kulcs a különbözőség.

Motivált csapat:

Amit a legjobban szeretek a Horzénál az a csapatszellem, amellyel együtt dolgozunk egy közös célért! Együtt vesszük az akadályokat és találjuk meg a legjobb megoldásokat!

Therese

Üzletvezető a Horze üzletben

Innováció és technológia

Ami megfogott a Horzénál az az újításokra való szüntelen törekvés és a folyamatos fejlődés. Mindemellett a fókusz az online csatornákon keresztül történő értékesítésen van, ami azt jelenti, hogy az ötleteimet és javaslataimat egy igen széles közönség előtt tárhatom fel.

Peter

Árképzés & portfólió kezelő

Rugalmas jövőbeni kilátások

Együtt dolgozunk önmagunk és csapatunk állandó és folyamatos fejlesztéséért. Olyan hierarchiai rendszert valósítottunk meg, amely lehetővé teszi, hogy fejleszd és megtervezd a saját karrieredet, illetve az ahhoz vezető következő lépéseidet.

Emilie

Vevőszolgálat