« Vissza / Márka / F.R.A Freedom Riding Articles

F.R.A Freedom Riding Articles FRA Dardo/bareback Pad, Suede Sympanova

64090 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Black
Black FRA Dardo/bareback Pad, Suede Sympanova
Brown FRA Dardo/bareback Pad, Suede Sympanova
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A betét nagyon jó anatómiai formájú, velúr felső oldala sympanova alsó oldallal és PP/nubuk kombinációból készült tuskókkal. A dardo „univerzális” alapfelszereltség része levehető bőr fogantyúval. A "setty" fogantyúja PP-ből készült. A nagy sűrűségű hab párnázása extra vastag a mar közelében. A sympanova csúszásgátló neoprénből készült, nyitott hálószövettel. Ez az anyag kevés karbantartást igényel, ütéselnyelő, bőrbarát, higiénikus és hőmérsékletszabályozó. A behelyezett FRA® "spread-over pull system" gondoskodik arról, hogy a kerülete által okozott feszültség maximálisan elterjedjen a teljes betéten. A lóhoz közelebb eső FRA® csupasz hátú párnák egyszerű és élvezetes megoldást kínálnak a lovagláshoz. A csupasz hátas párnák valójában nem mások, mint különböző formájú párnák, amelyeket a ló csupasz hátára helyeznek. Lehetőséget kínálnak a közvetlen kommunikációra a lovával. Lovad szabadabban és élvezetesebben fog mozogni, ha a fásított nyereg helyett egy csupasz hátas párnát használ. Ezért jobban tud a lovasra koncentrálni, és valódi bizalom alakul ki lovas és ló között. Mivel minden izomfeszülés és a hát minden mozdulata kézzelfogható, könnyebb lesz javítani az időzítésen és a gyeplőt segítő eszközökön. Ez javítani fogja a lovaglás képességeit. A FRA® csupasz hátú párnákat tapasztalt motorosok számára tervezték. A lovasnak független üléssel és jó egyensúlyban kell lennie. Célja, hogy optimalizálja ülését és érzéseit ennek a padnak köszönhetően. A kevésbé tapasztalt versenyző saját megítélésén múlik, hogy használja-e a csupasz hátast vagy sem. Az alátét segíthet önálló ülés megtalálásában és a ló mozgásának érezésében. Ám mivel a tapasztalatlan lovas általában nem követi a ló minden mozdulatát, egy tapasztaltabb lovas vagy oktató segítsége javasolt a csupasz hátas párna használatakor. Ha hátramarad a ló mozgásában, az a következménye, hogy a ló hátán pattog, és fél a leeséstől. A bareback párnák a tökéletes eszközök arra, hogy megtanítsák, hogy többé ne ugráljon. A kemény anyagok (például a fásított nyergek) teljes hiánya jobb érzéket ad a lovasnak, mivel szorosan érintkezik a ló izmaival és mozgásaival. Több kevesebbel; a csupasz hátú párnák és a fák nélküli nyergek maximalizálják a mozgás rugalmasságának érzetét. Ez az érzés segíti, hogy a tanulási folyamat kellemes idő legyen, és elűz minden félelmet a lovastól. A FRA® csupasz hátas párnák széles választékát kínálja. Minden FRA® betéthez magyarázat és/vagy használati utasítás tartozik.

Termékkód: 322892

Vélemények elolvasása:

Szín: