« Vissza / Márka / Roeckl

Roeckl Roeckl Wynne Lovagló Kesztyű

25390 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Szín: Black
Black Roeckl Wynne Lovagló Kesztyű
Mud Dark Brown Roeckl Wynne Lovagló Kesztyű
Mérettáblázat
Size cm
6 16.5 cm
6.5 17.6 cm
7 18.9 cm
7.5 20.3 cm
8 21.6 cm
8.5 23 cm
9 24.3 cm
9.5 25.7 cm
10 27 cm
10.5 28.4 cm
11 29.7 cm
11.5 31.1 cm
12 32.4 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Igazán meleg, soha többé nem fázik az ujja télen - ez a Wynne, a ROECKL SPORTS kollekció messze legmelegebb lovaskesztyűje.

Kifinomult formatervezésének és csúcstechnológiájú gyártással készült anyagainak köszönhetően a modell megbízható védelmet nyújt a hideg ellen, még a jeges napokban is az istállóban és a hosszú túrákon egyaránt, ugyanakkor kiváló tapadást és rengeteg érzékenységet biztosít a száron. De ez nem az egyetlen értéke - ez a kesztyű kellemesen könnyű, bolyhosan puha belül és nagyon rugalmas az ujjak felső mozgásszabadsága érdekében. A Cross Core technológiával ellátott innovatív PrimaLoft® Gold szigetelés felelős a hideg elleni megbízható védelemért. A benne lévő aerogél rendkívül magas hővisszatartást biztosít, különösen alacsony tömeg és térfogat mellett. A csípős hideg szélnek esélye sincs a felső rész rendkívül légáteresztő és egyben abszolút szélálló ROECKL-PROOF Softshell anyagának köszönhetően. A rugalmas és lélegző tenyéranyag megbízható fogást, pontos irányítást és érzékeny kapcsolatot biztosít a ló szájával. Ezenkívül a selymesen puha belső bélés és a hosszú, keskeny kialakítás szorosan illeszkedő kötött mandzsettával és rugalmas felső szíjjal biztosítja, hogy ne meneküljön ki a hő. ROECKL exkluzív, optimalizált KOMFORTOS SZABÁSÚ varrat kialakítás a mutatóujjon - a nagyobb kényelem érdekében.

Anyagösszetétel:

Felső rész: ROECKL-PROOF® Ural. Belső kéz: Rugalmas Pórusos Markolat. Jellemzők: KÉNYELMES SZABÁS, PrimaLoft® Gold szigetelés CrossCore technológiával, EXTRA MELEG, kötött mandzsetta, rugalmas szíj Tépőzárral, béléssel.

Mosási útmutató:

mosható 30 ° C-on.

Termékkód: 335331

Vélemények elolvasása:

Szín: