Vásároljon 3 vagy több terméket
Szárak

Szárak

A kantárszárak között minden lovas megtalálhatja a kedvére valót, legyen az többféle bőrből, gurtnis, gumis anyagból, nagykantárhoz való, vagy egyéb segédszár. Válassza ki kedvencét szakágához és stílusához párosítva.

97 tételek

Vásároljon a Szárak horze.hu-n

A horze.hu oldalon kényelmesen vásárolhat online és a termékeit egy pár napos szállítási idővel kapja kézhez.

Egyszerűen rendeljen online és élvezze az alábbi előnyöket:

🚚

Ingyenes szállítás 14900 Ft-tól

💳

Fizethet PayPallal, vagy hitelkártyával

📞

Ingyenes ügyfélszolgálat & csevegés

A kantárszárak sokféle verzióban elérhetőek: gurtnis anyag, gumis-gurtnis, gumis, bőr és egyéb változatokban is.

Találja meg a szakágához megfelelőt a Horze széleskörű kínálatából. Remek érzés a gumis modellek fogása, csúszásmentes rücskös felületüket könnyű megtartani és rászorítani, ha szükséges. Esős időben is jól foghatóak, nem tudja kirántani a ló a kézből, így a lovastusa cross szakaszában igazán kedveltek. Amennyiben az anyagszárakat kedveli, egy strapabíró, bőr stoppos változatban nem fog csalódni sem díjugratás, sem díjlovaglás közben. Válassza a klasszikus sima, vagy fonott bőrszárakat a vadászlovaglásokra, vagy az equitation pályán való használatra. Ideálisak a díjlovas négyszögben való lovaglásra a részletgazdag fekete nagykantár szárak puha, sima bőrből. A Horze szárak szolid rozsdamentes acél csatokkal és karabinerekkel, vékonyan varrott cérnával az utolsó részletekig tökéletesek.

Edzésre és iskolalovaglásra, mind a ló, mind pedig a lovas képzésére jó választások lehetnek a különböző segédszárak és oldalsó kikötőszárak.

A segédszárak minőségi kivitellel, bőrből, vagy gurtnis anyagból segítik a ló fejének megfelelő pozícióban való tartását, a zabla jobb elfogadását. Hozzácsatolva a hevederhez, majd végigfuttatva a zablán keresztül egészen a lovas kezéig megfelelő eszközként szolgálnak a ló fejhordozásában. Az egyéb kiképző szárakat javasolt egy tapasztalt lovas, vagy edző segítségével feltenni és használni.

Top Kategóriák