« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Lábvédok & Fáslialátétek / Szállító Kamáslik & Istálló Kamáslik

Back on Track Vissza a pályára Gyors Royal Leg Pakolások

Tól/től 37790 Ft
RRP: 44190 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 76 )
Szín: Black
Black Vissza a pályára Gyors Royal Leg Pakolások
DB/AB Vissza a pályára Gyors Royal Leg Pakolások
Dark Red Vissza a pályára Gyors Royal Leg Pakolások
Hunter Green Vissza a pályára Gyors Royal Leg Pakolások
Mérettáblázat
Size Size
S 35x40cm
M 40x40cm
L 45x40cm
XL 50x45cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A könnyen fel- és levehető lábpakolás visszaveri a ló testhőjét, és kenőcs nélkül csökkenti a duzzanatot. Quick Royal pakolásaink pamut és poliészter keverékéből, kerámiaporral átitatott Welltex anyagból készülnek. A kerámia visszaveri a ló természetes testhőjét, és nyugtató infravörös meleget hoz létre. A hőterápia jól ismert módszer a sérült izmok, ízületek és inak enyhítésére és gyógyítására. Amikor ezzel a csizmával beburkolja ló lábát, egyedülálló anyagunk gyengéd meleget hoz létre, amely segíthet csökkenteni a duzzanatot és csökkenteni vagy akár megszüntetni az epét. Használja a lábtekercseket egy megerőltető edzés után, és hagyja a lovon egy éjszakán át. Szállítócsizmaként is használhatók.

Tulajdonságok:

  • A Back on Track® Quick Royal Wraps a tökéletes terápiás kötszerek. Népszerű az istállóban, a legelőn vagy a szállítás során történő használatra. Párban árulva és 4 szabványos méretben kapható Robusztus és tartós neoprén külső anyagból, forradalmi Welltex™ kerámia béléssel. szálas anyag (óvatosan kell használni, különösen alacsony sarkú lovak karámán) Alkalmas első és hátsó lábakra Könnyen felvehető Kényelmes és párnázott védelmet nyújt (befogja az ágyúcsontot, bilincseket és párnákat) A belső párna kivehető, ill. mosható

Anyagösszetétel:

Pamut/poliészter külső anyag. Welltex szövet kerámiaporral keverve. Szín: fekete. Párban eladó. Három különböző méretben kapható: S = 35, M = 40 és L = 45 cm. Vágja úgy, hogy néhány centimétert érjen el a mellkason és a kéztőízületen.

Mosási útmutató:

Mosógépben 30°C-on mosható. Használjon normál mosószert fehérítő és öblítő nélkül. Csak légszárítás, szárítógépben való szárítás nem alkalmas.

Termékkód: 18582

90% a vásárlóknak mondja, hogy ez a termék normál szabású, 4% a vásárlóknak mondja, hogy ez a termék kicsi szabású
Kicsi
2
Normál
45
Nagy
3

Vélemények elolvasása:

Szín: