« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Lábvédok & Fáslialátétek / Szállító Kamáslik & Istálló Kamáslik

Back on Track Back On Track Royal Deluxe Istálló Gyorsfásli (2db)

51390 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black
Black Back On Track Royal Deluxe Istálló Gyorsfásli (2db)
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Royal Deluxe Gyorsfásli– a világ legsimább fáslija lovaknak! A gyorsfásli mindig is a vásárlók kedvence volt. A belső betét a jól ismert Welltex® technológiánkkal rendelkezik, amely távoli infravörös energián keresztül serkentheti a vérkeringést. A hatás segíthet enyhíteni a kényelmetlenséget azoknál a lovaknál, amelyek szalag, ín és ízületi problémákkal küzdenek. Az ügyfelek gyakran használják a Gyorsfáslit olyan sérülések megelőzésére, vagy helyreállítására, mint az osteoarthritis, gyulladás és duzzanat Most a Back on Track piacra dobja ennek a klasszikus terméknek az új és frissített deluxe modelljét. A fásli két részből áll, egy tartós és masszív külső rétegből, valamint egy vastag, Welltex® technológiás betétből. A Royal Deluxe modell anatómiailag formált a lehető legnagyobb kényelem és illeszkedés érdekében. Felül enyhén íveltek, hogy minimálisra csökkentsék az inakra nehezedő nyomást, és nagyobb mozgásszabadságot biztosítsanak a ló lábának. A betét alján megerősített és vízlepergető szövet található a pata felé. A gyorsfásli egyszerű és könnyen használható, kiváló alternatívája a hagyományos fásliknak. Négy erős tépőzáras pánt biztosítja a személyre szabott és biztonságos illeszkedést mind az istállóban, mind utazás közben. A külső héj és a betét tépőzárral van rögzítve, ami megkönnyíti a mosást és a száradást.

Tulajdonságok:

  • Welltex® technológia
  • Anatómiailag szabott illeszkedés
  • Tartós & erős tépőzáras rögzítés
  • Megerősített & vízálló szegély

Anyagösszetétel:

Bélés: 100% polipropilén kerámiával; Töltet: 100% poliészter; Külső anyag: 100% neoprén. Méretek: S 35x40cm, M 40x40cm, L 45x40cm, XL 50x45cm.

Mosási útmutató:

Gépi mosás max. 40°C, kíméletes ciklus.  Ne fehérítse, ne tegye szárítógépbe, ne vasalja és ne vigye tisztítóba. Ne használjon öblítőt hozzá.

Termékkód: 342183

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: