« Vissza / Lovas / Lovagló Pálcák, Ostorok & Sarkantyúk / Speroni

Sprenger A Sprenger Spurs ultra fit extra markolat

22290 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Megtakarítás 12% 28000Ft-tól vagy 16% 45000Ft-tól
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 12%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 16%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.06.03-ig.
Szín: Silver/Black
Silver/Black A Sprenger Spurs ultra fit extra markolat
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Német rozsdamentes acél sarkantyú gumi burkolattal. Csökkenti a sarkantyú mozgását és védi a csizmát. Kiváló minőségű rozsdamentes acél sarkantyú, amely garantált a törés ellen. Klaus Balkenhollal együttműködésben kifejlesztett elegáns és finom rögzítéssel. Gumi borítású sarkantyú a jobb illeszkedés és a vonzó megjelenés érdekében, amely tökéletesen illeszkedik lovaglócsizmájához. Ez az egyedülálló illeszkedés és kialakítás kiküszöböli a nyomást és a mozgást, így megfelelő feszítőteljesítményt és védelmet biztosít a csizma bőrének.

Tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, törés ellen garantált sarkantyúk Elegáns és finom rögzítéssel, amelyet Klaus Balkenhollal együttműködésben fejlesztettek ki Gumi borítású sarkantyú a jobb illeszkedés és a vonzó megjelenés érdekében, amely tökéletesen illeszkedik a lovaglócsizmához Ez az egyedülálló illeszkedés és kialakítás kiküszöböli a nyomást és mozgás, így biztosítva a megfelelő sarkítási teljesítményt és a csizma bőr védelmét

Anyagösszetétel:

Anyaga: HS-rozsdamentes acél. Nyak mérete: 15-35 mm.

Termékkód: 39822

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: