« Vissza / Márka / Betta Life

Betta Life PharmaTrac Total Digestive Support lókiegészítő, 400g

RRP: -17% off
12890 Ft
RRP: 15590 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.4 kg (32225 Ft / kg)
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva PharmaTrac Total Digestive Support lókiegészítő, 400g
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Emésztést támogató formula. A PharmaTRAC Total Digestive Support a legújabb emésztést segítő termék, amely csak a legmagasabb minőségű hatóanyagokat tartalmazza, töltőanyag nélkül. A BETTALIFE® termékeket kizárólag az Egyesült Királyságban fejlesztik és gyártják, és a tisztaságot tételesen tesztelik. A PharmaTRAC-ot úgy tervezték, hogy támogassa a gyomor és a bélrendszer egészségét, és egy ízletes por, amelyet a takarmányhoz kell adni. Kizárólag állati használatra készült. Nincsenek korlátozások a PharmaTRAC Total Digestive Support versenyben vagy egyéb módon történő felhasználására vonatkozóan. A PharmaTRAC olyan lovak számára alkalmas, akiknél: Laza ürülék Súlycsökkenés Étvágytalanság Stresszes helyzetek, amikor maximális támogatásra van szükség Ideális olyan lovak számára, akiknél változás tapasztalható az étrendben/takarmányban. Segít fenntartani az egészséges emésztőrendszert. Hosszú távú utazás vagy dobozpihenő megerőltető edzés előtt laza széklet. Balancer Equine Gut Balancer Horse Gut Balancer A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy adjon PharmaTrac-ot egy kis edzés előtti pelyva/rost alapú étkezéshez (legfeljebb 30 perccel előtte).

Anyagösszetétel:

Analitikai összetevők 100 g-ban: fehérje 7,7 g, rost 14,3 g, összes zsír 4,9 g, összes szénhidrát 16,9 g, nátrium 13,58 g, energia 171 kcal.

Termékkód: 334238

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: