« Vissza / / Zablák / Pelham Zablák

Neue Schule Bits NS Bits Turtle Top Flex 16 mm-es univerzális

114900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva NS Bits Turtle Top Flex 16 mm-es univerzális
Mérettáblázat
Size Size
XS 108-118 cm
X 118-128 cm
M 128-138 cm
L 138-148 cm
XL 148-158 cm
XXL 158-168 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az univerzális cheek számos lehetőséget kínál, beleértve a járdaszegélyt. Bármelyik opciót választja is, a FlexZ ágyúk lelapított alsó része az anatómiai ihletésű mélyedésekkel párhuzamosan illeszkedik a nyelvhez, bármilyen lovaglási tevékenységet is szeretne. Ez az újítás zseniális a túlzottan aktív, elfoglalt száj számára, amely feldarabolja és rágja a szájrészt. A Flex-szel ellátott Turtle Top a szájrészt mindig középen és a nyelv fölött ívelve tartja, így biztonságosan megakadályozza a nyelv oldalirányú kikerülését. Ez a kényelmes fúvóka a figyelmetlen szájat visszafókuszálja a gyepszőnyegekre, hogy lágy, egyenletes érintkezést érjen el. Az enyhe pollnyomást anatómiai tervezéssel kombinálva ez a bit segíti a lovat, akinek nehézségei vannak a hajlításban és a biten való lekerekítésben, hogy valódi és helyes körvonalat érjen el, valamint szükség esetén extra irányítást biztosít. Erősen ajánlott ugráshoz (ahol érdemes lehet használni a járdaszegélyt), a jobb irányíthatóság és az iránytámogatások érdekében. Ragyogó olyan lovak számára, akik korlátozva érzik magukat, amikor kinyújtóznak és a kerítésen átmennek a hagyományos járdaszegélyben. Salox szájrész, rozsdamentes acél pofa, dupla illesztésű 3 gyűrűs univerzális.

Termékkód: 317566

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: