« Vissza / / Ápolószerek / Pataápolás / Pataolajok & Zsírok

Stassek Stassek Equistep pataolajos ecsetpalack, 450 ml

7390 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
0.45 l (16422 Ft / l)
( 6 )

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Dark Green
Dark Green Stassek Equistep pataolajos ecsetpalack, 450 ml
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Pataolaj babérolajjal, aloe verával és lanolinnal. Látható siker már három nap után! Az EquiSTEP véd - ápol - regenerál - erősít - elősegíti a pata növekedését. A jelentkezéstől számított 3 napon belül észre fogja venni a különbséget! Az EquiSTEP megbízhatóan és gyorsan regenerálja és megerősíti az egész patát. Az EquiSTEP pataolaj fenntartja a pata optimális nedvességtartalmát, a száraz paták ismét rugalmasak és szilárdak lesznek. Emiatt az EquiSTEP ideális ápolószer a túl száraz és törékeny, valamint a túl puha, omlós és gyenge paták számára. Az EquiSTEP napi használata elősegíti a pataproblémák, például a repedések, repedések és a sérült pataszerkezetek megoldását, javítja a cipő megtartását, valamint megelőzi a fertőzést, a rothadást és a rothadást. Kiváló ápolószerei mélyen behatolnak a pataszarvba egészen a fehér vonal szövetéig, hatékonyan ellátva azt természetes aminosavval és értékes ásványianyaggal.Az EquiSTEP nem zárja el a pórusokat; lehetővé teszi, hogy a pataszarv természetes módon lélegezzen. Az EquiSTEP sikeresen segíti a pata szarvát, hogy megőrizze természetes záró funkcióját.

Anyagösszetétel:

INCI: PARAFFINUM LIQUIDUM, BABÉROLAJ, ALOE VERA, LANOLIN, PARFUM, PIGMENT.

Termékkód: 25378

Vélemények elolvasása:

Szín: