« Vissza / / Zablák / Pálcás Zablák

Sprenger Sprenger Max-Control Pálcás rozsdamentes acél zabla, kétszertört

35890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Sprenger Max-Control Pálcás rozsdamentes acél zabla, kétszertört
Mérettáblázat
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A MAX-Control egy kétszertört zabla, amelyet első pillantásra nem lehet megkülönböztetni a többi kétszertört modellektől. Ez azonban egy korrekciós, vagy edzéshez használható zabla, amely egy bizonyos szögben fixálódik, így egyenes szájrészű lesz. A zabla nagyon jól fekszik a szájban, amikor a ló megfelelően dolgozik. Amikor a ló a lovas keze ellen megy, a zabla intenzívebb merev hatást produkál. Ez a zabla nyugodtan fekszik a ló szájában, mivel a szájszegleti része megakadályozza az áthúzását, továbbá elkerüli a kellemetlen nyomást is a hátsó fogakon. A szájrész a nyelv megfelelő középső helyzetében marad, biztosítva a szársegítségek ideális működését a ló szájában. Ez a pofarész főleg a fiatal lovak esetében nagy segítség. A pofarészre mért gyengéd nyomás a fordulók lovaglása során támogatja a lovas segítségét, így jobban érti a ló és a lovas is könnyebben véghez tudja vinni.

Anyagösszetétel:

Szájrész: Kétszertört. Anyaga: Rozsdamentes acél. Karika vastagsága: 16mm. Karika átmérője: 50mm. Karika típusa: Pálcás.

Termékkód: 13199

Vélemények elolvasása:

Szín: