« Vissza / / Zablák / Pálcás Zablák

Sprenger Max-Control Pálcás rozsdamentes acél zabla, kétszertört

35890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Akár 60 % megtakarítás a tavaszi és nyári termékeken
+ EXTRA 18 % kedvezmény a Horze & B Vertigo árából
+ EXTRA 8 % kedvezmény más márkákra
Másolja be a kódot: SUMMER-SAVE
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Érvényes 29.07.2024.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Sprenger Max-Control Pálcás rozsdamentes acél zabla, kétszertört
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A MAX-Control egy kétszertört zabla, amelyet első pillantásra nem lehet megkülönböztetni a többi kétszertört modellektől. Ez azonban egy korrekciós, vagy edzéshez használható zabla, amely egy bizonyos szögben fixálódik, így egyenes szájrészű lesz. A zabla nagyon jól fekszik a szájban, amikor a ló megfelelően dolgozik. Amikor a ló a lovas keze ellen megy, a zabla intenzívebb merev hatást produkál. Ez a zabla nyugodtan fekszik a ló szájában, mivel a szájszegleti része megakadályozza az áthúzását, továbbá elkerüli a kellemetlen nyomást is a hátsó fogakon. A szájrész a nyelv megfelelő középső helyzetében marad, biztosítva a szársegítségek ideális működését a ló szájában. Ez a pofarész főleg a fiatal lovak esetében nagy segítség. A pofarészre mért gyengéd nyomás a fordulók lovaglása során támogatja a lovas segítségét, így jobban érti a ló és a lovas is könnyebben véghez tudja vinni.

Anyagösszetétel:

Szájrész: Kétszertört. Anyaga: Rozsdamentes acél. Karika vastagsága: 16mm. Karika átmérője: 50mm. Karika típusa: Pálcás.

Termékkód: 13199

Vélemények elolvasása:

Szín: