« Vissza / / Zablák / Pálcás Zablák

Sprenger Sprenger Dynamic RS Pálcás zabla 16mm

84590 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Mentsd meg 22% EXTRA a Horze & B Vertigo márkán! + 12%-os megtakarítás szinte minden más márkán
Másolja be a kódot: SUMMER2024
35000-Ft a minimális rendelés. A Brands in Focus akcióban szereplő márkák nem tartoznak ide: Bucas, Schockemöhle, Suedwind, Karlslund, Covalliero, Mountain Horse. Más utalványokkal nem kombinálható. Ha egy vagy több terméket visszaküld, a visszaküldött termék kedvezményes árát visszatérítjük. Nem vonatkozik a kizárt termékekre (információk a termékoldalakon). Érvényes 2024.06.17-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Sprenger Dynamic RS Pálcás zabla 16mm
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ez a zabla kifejezetten mozdulatlanul fekszik a ló szájában, mivel az oldalsó pálcák megakadályozzák, hogy áthúzza a lovas a ló száján. Elkerüli a kellemetlen nyomást a hátsó fogakon. Ez a zabla rendkívül hatékonyan érintkezik a szájszeglettel, segítve a ló támaszkodását. Ugyanakkor a középen lévő, 45 ° -kal előrehajló, gyengéd törés - a szabadalmaztatott KK ULTRA zablák gyakori jellemzője - nagyon gyengéd zablává teszi. A dinamikus RS zablák SENSOGAN-ból készülnek, amely anyag érzékeny kapcsolatot biztosít a lóval. Az ívelt kialakítás miatt ez a zabla a megfelelő közép helyzetben marad a nyelven. A finom rombusz enyhe nyomást fordíthat a nyelvre. A zabla ösztönzi a ló bizalmát a lovas kezéhez és növeli a biztonságot. A szájrész a megfelelő középső helyzetben marad, biztosítva a szársegítségek ideális működését a ló szájában. Ez a pofarész főleg a fiatal lovak esetében nagy segítség. A pofarészre mért külső gyengéd nyomás a fordulók lovaglása során támogatja a lovas segítségét, így jobban érti a ló és a lovas is könnyebben véghez tudja vinni. A pálcák felső része kifelé görbül a lótól, hogy elkerülje az állkapocs kényelmetlen nyomását. A Dynamic RS zablákat ergonomikus alakú szájrész jellemzi. Tökéletesen fekszik a ló szájában, ami puha és egyenletes nyomást eredményez az egész nyelvterületen, rágásra ösztönözve a lovat. A Dynamic RS zabla arra ösztönzi a lovat, hogy könnyebben elfogadja azt. Az ergonomikusan kialakított szájrész lehetővé teszi a gyors és kiegyensúlyozott hatást a nyelven.

Anyagösszetétel:

Szájrész: Kétszertört. Zabla vastagság: 16 mm. Karika átmérő: 50 mm. Karika típusa: Pálcás. Anyaga: Sensogan rozsdamentes acél oldalakkal.

Termékkód: 13387

Vélemények elolvasása:

Szín: