Sprenger KK Ultra Olív Zabla Sensogan 18mm

Tól/től 48930 Ft
RRP: 69900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Mérettáblázat
Size A
95 9.5 cm
105 10.5 cm
115 11.5 cm
125 12.5 cm
135 13.5 cm
145 14.5 cm
155 15.5 cm
165 16.5 cm
Vissza

When measuring the bit size, always measure the length from the inside of one bit ring (or cheekpiece) to the inside of the opposite one. Make sure the bit is straightened. The thickness of the bit is always measured just inside the bit ring. When placed in the horse’s mouth, there should be max. 5mm (¼") play on either side of the bit.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 14900 Ft feletti rendelés esetén
Visszaküldés és visszatérítés
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Fokozottan ajánlott azoknak a lovaknak, amelyek bizonytalanok a zablával szemben.
Az olív szájszeglet alkalmas az érzékeny lovaknak, mivel megakadályozza a szájszél becsípését, ami a mobilis karikák esetén előfordulhat.
A KK ULTRA zablára való váltáskor általában hatalmas javulás tapasztalható.
Az anatómiailag formált szájrész nagyon kényelmes a ló számára, mivel a lovas gyengédebb utasításokat adhat általa, valamint a ló hajlékonyságát is harmonikusan támogatja.
Ezeknek a zabláknak jellemző tulajdonsága az ovális karika, amely a szájrészhez van rögzítve és a zablát stabilan tartja a szájban.
Ezenkívül megakadályozza a zabla szájon át történő behúzását, lehetővé téve a KK ULTRA szájrész számára, hogy gyengéd nyomást irányítson a nyelv központi pontjára.
KK ULTRA - A hagyományos zablákhoz képest a kétszertört KK ULTRA-nak van egy középső, speciális formájú törése, amely 45 ° -kal előre forgatott és rövidített.
Csak ezzel a szöggel fekszik a középső elem finoman a nyelvre, ami egyenletes és állandó érintkezést eredményez, így világos szársegítségek érhetők el.
Az innovatív KK ULTRA zablák kihasználják a ló nyelvének rendkívüli érzékenységét, ami megsokszorozza a zabla által adott jelek érzékelését.
A szár meghúzásakor a KK ULTRA középső része szorítás nélkül teljesen a nyelvre fekszik és a csatlakozó elemek is a nyelvre görbülnek.
Kihasználják a nyelv érzékenységét és világos utasítások adhatóak általa.
A KK ULTRA zablák összehasonlíthatatlanul pontos kapcsolatot teremtenek lovas és ló között.


Anyagösszetétel:


Szájrész: Kétszertört.
Vastagság: 18 mm.
Karika átmérő: 70 mm.
Típus: Olív.


Termékkód: 304415

Vélemények elolvasása:

Szín: