« Vissza / Márka / Back on Track

Back on Track Back-On-Track hátsó melegítő, 100 cm x 120 cm

49290 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 18 )
Szín: Black
Black Back-On-Track hátsó melegítő, 100 cm x 120 cm
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A terápiás hátpárna ellazítja az izmokat, és segít a sérülések megelőzésében vagy gyógyulásában.

Ez a terápiás hátpárna a legmodernebb Welltex anyagból készült, amely finom kerámiaporral beágyazott poliészter szálat tartalmaz. Úgy tervezték, hogy tükrözze a ló saját testének melegét, nyugtató infravörös hőt hoz létre, amely segíthet enyhíteni a gyulladt izmok, szalagok, inak és ízületek fájdalmát. Sérülések megelőzésére és sérülések helyreállítására egyaránt használható. A hátpárna segít felmelegíteni a ló hátát edzés előtt, fellazítva az izmokat. A speciális anyag visszaveri a test melegét és ellazítja az izmokat. A nylon hevederek lehetővé teszik a heveder használatát, és tökéletesek verseny előtti, edzés előtti használatra vagy éjszakára a lovak takarója alatt. Egy tépőzáras rögzítőszalag leválik, és ez a párna egy meglévő takaróba varrható.

Tulajdonságok:

  • Terápiás háttámla munka előtti vagy lehűtéshez Kiválóan használható fájó hátú vagy hideg hátú lovaknak Sérülések megelőzésére és sérülések helyreállítására egyaránt használható Nyugtató hőhatás enyhíti a fájdalmat Méret - 3' x 3' Horgos-hurkos rögzítő szalag leválasztás és bevarrható egy meglévő takaróba, vagy használható kötéssel

Anyagösszetétel:

Anyaga: 100% polipropilén a Back on Track forradalmian új kerámia infúziós szálával.

Mosási útmutató:

Gépi mosás 30 Celsius-fokon/86 Fahrenheit-fokon, enyhe mosószerrel. Megjegyzés: NE használjon öblítőt. NE szárítsa szárítógépben, mert a termék tönkremehet. Csak vonalszáraz. NE vasaljon 50 Celsius-foknál/122 Fahrenheit-foknál magasabb hőmérsékleten.

Termékkód: 17583

100% a vásárlóknak mondja, hogy ez a termék normál szabású, 0% a vásárlóknak mondja, hogy ez a termék kicsi szabású
Kicsi
0
Normál
10
Nagy
0

Vélemények elolvasása:

Szín: