« Vissza / / Lótakarók / Nyakrészek

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear Neck Recuptex

29690 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear Neck Recuptex
Mérettáblázat
Méret A
XS 80-100 cm
S 110-125 cm
M 130-140 cm
L 145-155 cm
XL 155-160 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az új Magnetic Rug Recuptex kifejlesztését követően kifejlesztettük azt a nyakat, amely tökéletesen illeszkedik ehhez. Ez a nyak ugyanazt a Recuptex szövettechnológiát használja, amely a technika legkorszerűbbnek bizonyult. A Bekaert BEKINOX® technológián* alapulva a legfinomabb Inox fonalat (rozsdamentes acélszálat) tartalmazzák, amelyet az anyagba szőnek. Faraday ketrecet hoz létre, amely visszaveri a ló testében létrehozott mágneses mezőket. E mezők megőrzése serkenti a vérkeringést és az oxigénáramlást. Természetes védőkörnyezetben is felgyorsítja a gyógyulási folyamatot. A nyak nagyon erős hálós anyagból készült, amely nyáron és télen egyaránt használható. Ideális lovaglás előtt és után használni, hogy ellazítsa a ló izmait. Könnyen egy éjszakára a lovon hagyható. Javasoljuk, hogy kezdésként egy órát használjon a nyakon, majd a következő napokban fokozatosan növelje az órák számát a lónak, hogy alkalmazkodni tudjon az általa adott bizsergő hatáshoz. A Neckpiece egy egyszerű klipsszel rögzíthető a szőnyegre. Két erős tépőzárral is rendelkezik.

Tulajdonságok:

  • Támogatja a gyógyulást és gyorsítja a gyógyulást Recuptex szövet a felső részén - Recuptex textil Serkenti a vérkeringést és az oxigénáramlást Erős hálós szövet Gépben mosható 30°-on, szárító nélkül

Termékkód: 306134

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: