« Vissza / / Lótakarók / Nyakrészek

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear minden időjárási hurrikán nyak, 150g

35990 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Szín: DB/AB
DB/AB Kentucky Horsewear minden időjárási hurrikán nyak, 150g
Mérettáblázat
Méret A
XS 80-100 cm
S 110-125 cm
M 130-140 cm
L 145-155 cm
XL 155-160 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az eső, szél és hideg időjárás elleni extra védelem érdekében a Neck All Weather Hurricane-t kínáljuk, amely illeszkedik a Hurricane szőnyegekhez.

Mi a különleges? A Neck All Weather Hurricane-t a Kentucky Horseware Turnout Rug All Weather Hurricane-nel együtt használják. A nyak 0 g és 150 g kiszerelésben kapható, hogy megfeleljen lovad igényeinek. és erős horoggal és hurokkal könnyen leválasztható. A 100%-ban víz- és szélálló külsőnek köszönhetően a nyak erős, ezért alkalmas az egész nap a terepen tartózkodó lovak számára. Szövetek és anyagok A nyak ugyanazzal a PU bevonattal rendelkezik, mint a Turnout Rug All Weather Hurricane, így lovad maximális védelmet nyújtanak az esővel és a széllel szemben. Ezt a PU bevonatot a nyak külső részén alkalmazzák, ami egyedülálló a lópiacon. Mivel a bevonat kívülről van felhordva, a nyak teljesen vízálló marad, és nem igényel különleges kezelést. A bevonat megakadályozza a nyak szakadását is. A nyak belső része mesterséges nyúlbőrrel van bélelve, hogy megvédje a ló sörényét. A nyúlbőr extra meleget biztosít, és puha tapintású a bőrön. Így a nyak tökéletes az érzékeny bőrű lovak számára. Forma és méret A nyak négy erős tépőzárral rendelkezik. Ezek a zárak a nyakrész belsejében vannak, így nincs rés a szőnyeg és a nyakrész között, és a víznek esélye sincs bejutni. Az elülső nyak zárásához két erős tépőzáras zár található, amelyek műbőr foltokkal rendelkeznek a klasszikus megjelenés érdekében.

Tulajdonságok:

  • A Turnout Rug All Weather Hurricane szőnyeggel kombinálva. Kapható 0 g és 150 g mesterséges nyúlbőr a nyak belsejében a dörzsölés elkerülése érdekében 100%-ban vízálló marad a külső PU bevonatnak köszönhetően Erős horog és hurokzárak a nyak belső oldalán nehogy víz szivárogjon a szőnyegbe

Mosási útmutató:

Ha a nyakrész sáros, egyszerűen le lehet tömlőzni. A mélyebb tisztítás érdekében a nyakpántot 30 fokon moshatja. A nyakrész nem igényel speciális vízálló kezelést, mivel a mosás nem károsítja a vízálló bevonatot. Javasoljuk, hogy hagyja levegőn megszáradni a nyakrészet.

Termékkód: 336614

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: