« Vissza / / Kantárok & Szárak / Kantárok & Orrszíjak / Mexikói Kantárok

PS of Sweden PS of Sweden Athén mexikói kantár

137900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Szín: Black
Black PS of Sweden Athén mexikói kantár
Brown PS of Sweden Athén mexikói kantár
Mérettáblázat
Size A Crown B Browband C Combined Noseband D Pullback Combined Noseband E -Cheek straps Reins
P 60 cm 32 cm 65 cm 36 cm 95 cm 135 cm
C 65 cm 34 cm 72 cm 39 cm 100 cm 140 cm
F 69 cm 36 cm 78 cm 41 cm 105 cm 145 cm
XF 75 cm 38 cm 81 cm 43 cm 110 cm 150 cm
Vissza

While bridle sizes generally will fit horse sizes according to the size chart, horse head sizes do vary, and you should test the bridle first to make sure it is a good fit.

 

When the bridle is on, there should be a hand’s width between the chin strap and the horse’s jaw, two fingers’ width between the noseband and the horse’s nose, and you should be able to fit two fingers under the browband. The browband must not be so tight that it pinches behind the horse’s ears, nor be so long that it pulls the bridle forward.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Több, mint egy mexikói kantár...

Első ránézésre egy klasszikus mexikói orrszíjjal ellátott kantár, de közelebbről megvizsgálva apró részletekre is fény derül, amelyek teljesen új szintre emelik ezt az egyedülálló kantárt. Az orrszíj alsó pántja ívelt, hogy anatómiailag tökéletes illeszkedést biztosítson az orr körül. Az arccsontnál lágyan párnázott, hogy megakadályozza a súrlódást, és stílusos részletként a PS logót diszkréten a bőrbe lyukasztották. A fejrész légrésszel rendelkezik a nyak legmagasabb részén, hogy maximális szabadságot biztosítson az érzékeny idegpályák, izomcsatlakozások és szalagok számára, amelyek mind a tarkónál kezdődnek. Ezenkívül az anatómiai ovális alakú, puha párnázott fülhallgató kényelmet biztosít. A pofadarabokon szabadalmaztatott elasztikus Cradles™ van, amely lehetővé teszi, hogy a bit könnyebben feküdjön a ló szájában, és tovább csökkenti a nyakra nehezedő nyomást. A szemöldökpánt új, domború PS gombbal rendelkezik egy extra erős kapoccsal, amely a helyén tartja a szemöldökpántot, és hátra-le formálja a bőrt.

Tulajdonságok:

  • Mexikói orrszíj Anatómiai forma Cradles™-System Click-It™-homlokpánt

Anyagösszetétel:

Spanyol növényi cserzett bőr. Minden kantár egyedi, kézzel készített darab.

Mosási útmutató:

Az első használat előtt ajánlatos a kantárt olajjal kezelni, hogy megóvja és megőrizze a bőr kiváló minőségét. A bőr természetes termék, amely idővel fejlődik, és olajozáskor kissé sötétedhet.

Termékkód: 334872

Vélemények elolvasása:

Szín: