« Vissza / / Kantárok & Szárak / Segédszárak & Kikötőszárak / Martingálok

Kavalkade Kavalkade EveryDay melltartó

55490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Brown
Brown Kavalkade EveryDay melltartó
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Könnyű és gyors beállítás kiváló kényelemmel.

Az "Everyday" olajozott bőr mellvért egy mély, hárompontos mellvért, oldalsó rögzítéssel a nyereghez. A puha marpárna megakadályozza a sörény kidörzsölését. A váll mentén dupla rugalmas betétek elegendő mozgásszabadságot biztosítanak a ló számára anélkül, hogy a nyereg hátracsúszna. Különlegessége, hogy a mellheveder a mellkas elején van beállítva, így nem kell a ló hasa alatt babrálni. Az alsó hevederrögzítés egy kis bőrhurokkal vagy kivehető karabinerrel történik. Így kevesebb hurok és csat van, ami jelentősen csökkenti a befűzés kockázatát. A csatok puha bőrbetétekkel rendelkeznek. Mi az az olajozott bőr? Az olajozott bőr növényi cserzett, és természetes erezetű. A barnulási folyamat során kiváló minőségű olajokkal kezelik, így nagyon puha, valamint víz- és szennyeződéstaszító. Ezáltal a bőr hosszú ideig rugalmas, strapabíró és könnyen kezelhető marad.

Tulajdonságok:

  • Olajozott bőrből készült Hárompontos mellvéd, mély oldalsó rögzítéssel Állítható mellpánt a mellkas elején Puha marpárna Dupla rugalmas betétek a váll mentén 4 irányban állítható Alsó pánt rögzítése kis bőrhurokkal vagy levehető karabinerrel

Mosási útmutató:

Távolítsa el a szennyeződéseket egy törlőkendővel, és szükség szerint kezelje megfelelő ápolószerekkel. Ha hosszabb ideig tárolja, alaposan tisztítsa meg, és tárolja zacskóba, hogy védje a napfénytől, portól és nedvességtől.

Termékkód: 335680

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: