« Vissza / Márka / uvex

uvex uvex ventraxxion lovaglókesztyű

16490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 5 )
Szín: Black
Black uvex ventraxxion lovaglókesztyű
Brown uvex ventraxxion lovaglókesztyű
Mérettáblázat
Méret A
5-6 16-17 cm
6-7 17-19 cm
7-8 19-22 cm
8-9 22-24 cm
9-10 24-27 cm
10-11 27-29 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az innovatív uvex ventraxion nem igényel hatalmas méretválasztékot. Ennek oka éppoly egyszerű, mint amilyen zseniális: a kesztyű tökéletesen alkalmazkodik a lovas kezéhez – az uvex által kifejlesztett szabásnak és az új puha tapintású anyagnak köszönhetően többdimenziósan rugalmas, miközben légáteresztő és rendkívül légkondicionált. A kesztyű érintkezési területein használt puha tapintású anyag biztosítja, hogy a lovas keze megkapja a szükséges támaszt, ugyanakkor rugalmas és érzékeny marad. Innovatív 4D-sztretch kombinációjával az uvex ventraxion új mércét állít fel a rugalmasság terén. Még a hosszú körmök sem jelentenek többé problémát, amelyekkel a lovaglókesztyűket gyakran a határokig feszítették. Az új kesztyű második bőrként alkalmazkodik a kézhez, minden irányba nyúlik. Az alkalmazkodóképességet biztosító rugalmas és légáteresztő anyag további előnye, hogy optimális légáramlást biztosít, így az uvex ventraxion ideális lovaglókesztyű minden évszakban. A lovas által megkívánt optimális tapadást az új puha tapintású anyag biztosítja, ami az uvex ventraxiont is nagyon puhává és kényelmes viseletté teszi. Mint minden uvex lovaglás kesztyű, az uvex ventraxion is alkalmas érintőképernyőkre és mosható.

Tulajdonságok:

  • Tartósság: A nagy kopásállóság biztosítja a lovaglókesztyűk kiemelkedő tartósságát. Anyagerősítés: Kétrétegű anyag a szár érintkezési pontjainál a különösen kopásállóság érdekében. Optimális fogás: A rendkívül magas markolatfelülettel rendelkező anyagok biztosítják, hogy a gyeplő mindig biztonságban érezze magát a kézben – függetlenül attól, hogy nedves vagy száraz! Illeszkedés: Mint egy második bőr – Nagy nyúlás és kiváló szellőzés a legjobb kapcsolatért Ön és lovad között. A rugalmas szövetbetétek minden irányba nyújtanak nyúlást (4D-Stretch). Érintőképernyős képesség: Az ujjhegyen található nyitott pórusú anyag a lovaglókesztyűt érintőképernyővel kompatibilis.

Anyagösszetétel:

Külső kéz / belső kéz: 60% poliuretán, 40% poliamid. Hálóanyag: 87% poliamid, 13% elasztán.

Mosási útmutató:

Mosható (30 °C) - Fontos: zárja le az érintőszalagos pántot, tökéletesen illeszkedve a foltokhoz, hogy a mosógépben semmi ne ragadjon bele az érintőszalagba – hogy az érintőszalagos zár továbbra is megfelelően működjön. Azt is javasoljuk, hogy a kesztyűket mosógépben történő mosás előtt tegye egy szennyeszacskóba.

Termékkód: 323123

Vélemények elolvasása:

Szín: