« Vissza / Márka / uvex

uvex uvex sumair lovaglókesztyű

RRP: -25% off
13290 Ft
RRP: 17790 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 5 )

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Black/Blue
Black/Blue uvex sumair lovaglókesztyű
Mérettáblázat
Méret A
6 16.5 cm
6.5 18 cm
7 19 cm
7.5 20.5 cm
8 22 cm
8.5 23 cm
9 24 cm
9.5 26 cm
10 27 cm
10.5 28 cm
11 29 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Minden szilárdan ellenőrzés alatt! Szilárd és rugalmas fogás még nedves körülmények között is: az uvex sumair lovaglókesztyűk tökéletes társak az intenzív túrákhoz, amikor maximális kontrollra van szükség.

Nedvesség, csúszós gyeplő, nagy intenzitás lónak és lovasnak – az uvex sumair kesztyűket pontosan ezekre a körülményekre tervezték. A tenyér csúszásmentes poliuretán anyaga csúszásmentes és különösen tartós, hogy maximális fogást és érzékeny irányítást biztosítson a gyeplőn. A külső kezet és hüvelykujjat borító lélegző hálós anyag gyorsan elvezeti a nedvességet, és optimális szellőzést biztosít. Ugyanakkor a rendkívül funkcionális anyagok összetétele egyedi megjelenést kölcsönöz: a fényes műbőr, a poliuretán és a széles színválasztékú háló nagy divatot ad. A fekete részletek és a letisztult, sportos vonalvezetés a stílus ikonjává teszik ezeket a kesztyűket. A rövid mandzsettával az uvex sumair ideális kesztyű az elegáns nyeregben való fellépéshez még meleg időben is.

Tulajdonságok:

  • Tartósság: A nagy kopásállóság biztosítja a lovaglókesztyűk kiemelkedő tartósságát. Anyagerősítés: Dupla anyagréteg a szár érintkezési pontjainál (mutatóujj) a különösen kopásállóság érdekében. További megerősítés a hüvelykujjnál, hogy a kesztyű ne törjön el a ponton, a nyereg kerületének vagy kengyelének átállításával. Optimális fogás: A rendkívül magas markolatfelülettel rendelkező anyagok biztosítják, hogy a gyeplő mindig biztonságban érezze magát a kézben – függetlenül attól, hogy nedves vagy száraz! Fit: Mint egy második bőr! A rugalmas szövetbetétek minden irányba nyújtanak nyúlást (4D-Stretch) Érintőképernyő képesség: Az ujjbegyeknél található nyitott pórusú anyag kompatibilissé teszi a lovaglókesztyű érintőképernyőjét.

Anyagösszetétel:

Külső kéz / belső kéz: 70% poliuretán, 30% poliamid. Hálóanyag: 87% poliamid, 13% elasztán.

Mosási útmutató:

Mosható (30 °C) - Fontos: zárja le az érintőszalagos pántot, tökéletesen illeszkedve a foltokhoz, hogy a mosógépben semmi ne ragadjon bele az érintőszalagba – hogy az érintőszalagos zár továbbra is megfelelően működjön. Azt is javasoljuk, hogy a kesztyűket mosógépben történő mosás előtt tegye egy szennyeszacskóba.

Termékkód: 330528

Vélemények elolvasása:

Szín: