« Vissza / Márka / uvex

uvex uvex i-performance II lovaglókesztyű

15590 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 3 )
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black
Black uvex i-performance II lovaglókesztyű
Mérettáblázat
Méret A
5 16 cm
5.5 16.5 cm
6 16.5 cm
6.5 18 cm
7 19 cm
7.5 20.5 cm
8 22 cm
8.5 23 cm
9 24 cm
9.5 26 cm
10 27 cm
10.5 28 cm
11 29 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Fogáson! Az uvex i-performance 2 egy rendkívül rugalmas lovaglókesztyű, maximális tapadású: profikkal fejlesztették ki a legmagasabb igényekhez!

Ezt a rendkívül elasztikus, maximális tapadású lovaglókesztyűt uvex sportolókkal fejlesztették ki, és kiemelkedik tartósságával. Az ujjain és a felső részén lévő hálós alkalmazások tökéletes szellőzést és nagy kényelmet biztosítanak. A kialakítás része egy speciálisan kialakított gomb. Az uvex i-performance 2 érintőképernyővel kompatibilis, és 30 fokig mosható.

Tulajdonságok:

  • Tartósság: A nagy kopásállóság biztosítja a lovaglókesztyűk kiemelkedő tartósságát. Anyagerősítés: Dupla anyagréteg a szár érintkezési pontjainál (mutatóujj) a különösen kopásállóság érdekében. Optimális fogás: A rendkívül magas markolatfelülettel rendelkező anyagok biztosítják, hogy a gyeplő mindig biztonságban érezze magát a kézben – függetlenül attól, hogy nedves vagy száraz! Fit: Mint egy második bőr! A rugalmas szövetbetétek minden irányba nyújtanak nyúlást (4D-Stretch). Érintőképernyős képesség: Az ujjhegyen található nyitott pórusú anyag a lovaglókesztyűt érintőképernyővel kompatibilis.

Anyagösszetétel:

Külső kéz / belső kéz: 60% poliuretán, 40% poliamid. Hálóanyag: 87% poliamid, 13% elasztán.

Mosási útmutató:

Mosható (30 °C) - Fontos: zárja le az érintőszalagos pántot, tökéletesen illeszkedve a foltokhoz, hogy a mosógépben semmi ne ragadjon bele az érintőszalagba – hogy az érintőszalagos zár továbbra is megfelelően működjön. Azt is javasoljuk, hogy a kesztyűket mosógépben történő mosás előtt tegye egy szennyeszacskóba.

Termékkód: 991678

Vélemények elolvasása:

Szín: