« Vissza / Márka / Roeckl

Roeckl Roeckl JUNE Lovagló Kesztyű

12690 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Black/Bougainvillaea Pink
Black/Bougainvillaea Pink Roeckl JUNE Lovagló Kesztyű
Black/Gray Roeckl JUNE Lovagló Kesztyű
DB/AB Roeckl JUNE Lovagló Kesztyű
Mérettáblázat
Size A-CM
3 8 cm
3.5 9 cm
4 10.5 cm
4.5 11.5 cm
5 13 cm
5.5 14 cm
6 15 cm
Vissza

Use a tape measure to measure all the way around your hand at the widest part, excluding your thumb. The measurement in inches is your glove size. If you are right-handed, measure your right hand; if you are left-handed, measure your left hand. We recommend rounding up to the nearest half cm/inch size.

Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A JUNE igazi figyelemreméltó modell - sportos, elegáns és rendkívül kényelmes lovaskesztyű a divattudatos női lovasok számára. A JUNE fekete / szürke és fekete / vörös, valamint sötétkék színkombinációkban kapható; nőies, diszkrét és csillogó ROECKL betűkkel kiemelve. A vonzó megjelenésen kívül a JUNE számos funkcióval is rendelkezik: A felsőrészen lévő rugalmas, hajlékony Lycra magas viselési kényelmet és játékos mozgékonyságot biztosít az ujjai számára. A Lycra elnyeli az izzadtságot, gyorsan megszárad és belülről is szőrmés és bolyhos - a kellemes viselési kényelem, a hozzáadott melegség és az első osztályú szellőzés érdekében. A tenyér DURASENSE-ből áll, amely egy vékony, jó fogású és robusztus szintetikus velúr anyag, melegítő béléssel laminálva; a csúszásmentes MINDEN IDŐJÁRÁSBAN TAPADÓ szilikonizálásnak köszönhetően optimális tapadással rendelkezik nedves és száraz időjárás esetén is. Ezenkívül a JUNE különösen kényelmes és pontos illeszkedéssel büszkélkedhet, amely kifejezetten a női kéz anatómiájához igazodik, valamint a ROECKL exkluzív KÉNYELMES SZABÁSÁVAL IS: Könnyen zárható rögzítő eleme megbízhatóan csatolja a kesztyűt a csuklója körül. Kényelmes: A kesztyű gépben mosható 30 ° C-on.

Tulajdonságok:

  • Sportos, elegáns és rendkívül kényelmes lovaskesztyű
  • A felsőrészen lévő rugalmas, hajlékony Lycra magas viselési kényelmet és játékos mozgékonyságot biztosít az ujjai számára
  • A Lycra elnyeli az izzadtságot, gyorsan megszárad és belülről bolyhos és szőrmés
  • Hozzáadott komfortos meleg és elsőosztályú légáteresztés
  • DURASENSE tenyér, vékony, jó fogású és robusztus szintetikus velúr anyag, meleg béléssel laminálva
  • A Minden-Időjárásban-Tapadó szilikonizálás optimális tapadást nyújt nedves és száraz időjárási viszonyok között is
  • Kényelmes szabás, könnyen zárható csatolással
  • Gépben mosható 30 ° C-on

Termékkód: 306232

Vélemények elolvasása:

Szín: