« Vissza / / Ápolószerek / Ápoló Eszközök / Lóápoló Eszközök & Szettek

Horze Horze Fa Ápoló Szett

RRP: -18% off
17990 Ft
RRP: 21990 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 17 )

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Fekete
Fekete Horze Fa Ápoló Szett
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Tartsa rendezetten egy helyen ápolóeszközeit ezzel a praktikus hordozóval. Ez a tartós nejlon hordozó hat darab magas minőségű ápolóeszközt tartalmaz. Fényesítse ki szépen lova szőrét és vakarja ki a legutolsó megmaradt foltokat is. Nagy fa hátlapú kefe, mely eltávolítja a piszkot, port, rászáradt izzadtságot és a korpát a szőrzetből és a bőrről. Közepes fa hátlapú kefe, mely eltávolítja a piszkot, port és a korpát a szőrzetből és a bőrről. A többinél kisebb kefe, mely a fejhez és egyéb érzékeny területekhez való. Fa hátlapú kefe, mely eltávolítja a makacs szennyeződéseket és a rászáradt sarat. Fa sörény- és farokfésű, mely kibontja a szőrszálakat (először válassza ki a gubancos felületet). Anyagkesztyű, mely eltávolítja a foltokat, vagy az ápolási folyamat utolsó lépcsőjeként is szolgálhat. Nagyszerű vakaróként is az izzadt részekhez. Anyagkesztyűvel az utolsó simítást!

Tulajdonságok:

  • Hat magas minőségű ápolóeszközt tartalmazó nagy tároló
  • Fa alapú eszközök, melyek jó tapadást biztosítanak
  • Nagyméretű szakadásálló ápolóeszköz tároló
  • Hímzett Horze logóval a tároló tetején
  • Fekete tároló

Anyagösszetétel:

Tartalmaz: kefe (nagy), kefe (közepes), kefe, sörény- és farokfésű, anyagkesztyű és egy törlőrongy.

Termékkód: 26240

Vélemények elolvasása:

Szín: