« Vissza / / Nyeregalátétek / Nyeregemelok / Korrekciós Nyeregemelők

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear nyeregemelő

67790 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Szín: Black
Black Kentucky Horsewear nyeregemelő
Mérettáblázat
Size Type Spine Width
One Size Normal half pad 55.5 cm 58 cm
One Size Normal half pad (sheepskin) 59 cm 60 cm
One Size Intelligent Half Pad 57.5 cm 61 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Kentucky egyesítette a szakértelmünket és a kiváló minőséget, hogy létrehozta a félpárna ütéskiegyenlítőt, hogy Önnek és lovának jobb lovaglási élményt nyújtson.

A nyeregemelő elnyeli az összes ütést és egyenletesen kiegyenlíti azokat. Ez nem csak a ló, hanem a lovas hátát is tehermentesíti. Ennek köszönhetően az emelő kiválóan alkalmas minden szakághoz. Az emelő normál edzésre is alkalmas, mivel folyamatosan kiegyenlíti a ló hátára nehezedő nyomást. Egyszerűbb lesz ellazítani a ló izmait. Ez előnyös lovaglás közben, mert a ló szabadabban tud mozogni. Hosszú távon ez hozzájárul a rugalmas és mozgékony lóhoz. A lovas által keltett ütések is elnyelődnek, ez stabilizálja a nyerget és ergonómiai előnyökkel jár mind a lovas, mind a ló számára. A nyeregemelő memóriahabból és 3D távtartóból készült. Ezen anyagok kombinációja ütéselnyelő réteget hoz létre. Míg a memóriahab egyenlően osztja el a nyomást és folyamatosan alkalmazkodik a ló alakjához. A 3D távtartó biztosítja a hátsó szellőzést légáteresztő tulajdonságainak köszönhetően. Ezeknek az anyagoknak a felhasználásával egy nyeregemelőt hoztunk létre, amely 20-30%-kal könnyebb, mint a legtöbb más, a piacon kapható emelő. Az emelő nem csak könnyebb, de közelebb helyezi magát a lóhoz, és javítja a kommunikációt közted és lovad között. A Kentucky Horsewear memóriahabot használt, amely a hadseregben és védőfelszerelésként való használatáról ismert. Kifejlesztettek egyemelőt, amely ugyanúgy védi a lovat. A 3D távtartó egy 3D méhsejt szerkezet, párnázó hatással, amely ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. Anyaga rendkívül légáteresztő, és biztosítja, hogy a ló háta nem melegszik fel. Ez csökkenti az irritációt a ló hátán. A marvágás mesterséges bőrből készült, és kényelmet biztosít, mivel a ló gerince kisebb nyomást gyakorol. A betét szilikon mintával van ellátva, így elkerülhető, hogy a betét a nyereg alol csússzon.

Tulajdonságok:

  • Elnyeli és kiegyenlíti a nyomást Szabadabban mozgatja a lovat Ergonomikus előnyök a lovaknak és a lovasoknak Ergonomikus előnyök a lovaknak és a lovasoknak Rendkívül légáteresztő és légáteresztő Kiváló minőségű memóriahabból és 3D távtartóból

Anyagösszetétel:

10mm/18mm.

Mosási útmutató:

A félpárna ütéskiegyenlítő 30 fokon mosható. Mosás előtt távolítsa el a memóriahabot a félpárna belsejéről. Utána ne szárítsa szárítógépben.

Termékkód: 334156

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: