« Vissza / / Nyeregalátétek / Nyeregemelok / Korrekciós Nyeregemelők

Kentucky Horsewear Kentucky Horsewear korrekciós nyeregemelő

78390 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Szín: Black
Black Kentucky Horsewear korrekciós nyeregemelő
Mérettáblázat
Size Type Spine Width
One Size Normal half pad 55.5 cm 58 cm
One Size Normal half pad (sheepskin) 59 cm 60 cm
One Size Intelligent Half Pad 57.5 cm 61 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A félpárna korrekciós ütése javítja a nyereg minden illeszkedését, mivel könnyen állítható a ló hátának igényeihez.

A korrekciós nyeregemelő a nyereg illeszkedésének és egyensúlyának javítására szolgál. Ez az emelő tökéletes a fiatalabb lovak, vagy a testalkatban sokat változó lovak számára, mert folyamatosan korrigálhatja a nyereg helyzetét a ló hátán. Az emelő lengéscsillapító funkcióval rendelkezik, mely jobb lovaglási élményt biztosít lónak és lovasnak egyaránt. Mivel a nyereg jobban illeszkedik és elnyelődik a rázkódás, a ló izmai megkönnyebbülnek és szabadabban mozoghatnak. A lovas stabilabb nülést fog tapasztalni, amely számos ergonómiai előnnyel rendelkezik. A 6 filcbetétnek köszönhetően a nyeregemelő teljesen a ló hátának igényeihez igazíthatő. Ezáltal a nyereg jobban illeszkedik, és hosszú távon jót tesz a ló hátának. Az ütések elnyelésére nem csak filcréteget használtunk, hanem ütéselnyelő memóriahabbal és 3D távtartó anyagunkkal láttuk el az emelőt. A 3D távtartó ütéscsillapító géllel rendelkezik, amely elnyeli az összes ütést lovaglás közben. Ezeknek a kiváló anyagoknak a felhasználásával olyan korrekciós emelőt hoztunk létre, amely 20-30%-kal könnyebb, mint a legtöbb más, a piacon kapható emelő. Az emelő nemcsak könnyebb, hanem javítja a kommunikációt közted és lovad között, mivel a nyereg jobban illeszkedik, és továbbra is szorosan érintkezik. A korrekciós emelő mindkét oldalán 3 zseb található, amelyek 3 különböző vastagságú filcréteggel vannak feltöltve (2 mm, 3 mm és 4 mm). A rétegek kombinálhatók vagy külön is használhatók, attól függően, hogy milyen korrekcióra van szükség 2 mm-től 9 mm-ig. A nyereg nyomásának minimalizálása és az ütéselnyelés maximalizálása érdekében a félpárna 10 mm-es memóriahabbal van ellátva. Ez a memóriahab a hadseregben és az extrém sportokban való védelméről ismert, ez biztosítja a legjobb védelmet lova hátának. A 3D távtartó párnázó hatásának köszönhetően a korrekciós emelőt kiválóan lélegző és légáteresztő, hogy elkerülje a ló hátának felmelegedését. A marvágás mesterséges bőrből készült, és kényelmet biztosít, mivel a ló gerince kisebb nyomást gyakorol. Az emelő helyzetének biztosítására lovaglás közben az emelő szilikon mintával van ellátva.

Tulajdonságok:

  • 6 könnyen állítható belső zseb A filcrétegek vastagsága 2 mm-től 9 mm-ig Lengéscsillapító funkció Ergonomikus előnyök lovas és ló számára

Anyagösszetétel:

18mm.

Mosási útmutató:

Távolítsa el a filcrétegeket a félpárna belső oldalán. A félpárna most 30 fokon mosógépben mosható. Hagyja utána a fél betétet levegőn megszáradni.

Termékkód: 334155

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: