« Vissza / / Lábvédok & Fáslialátétek / Lábvédok & Fáslialátétek / Terápiás Kamáslik

Horseware Horseware Ice-Vibe csizma

RRP: -26% off
87190 Ft
RRP: 117900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 19 )
Legjobb Ár
Legjobb Ár
Szín: Black/Aqua Blue
Black/Aqua Blue Horseware Ice-Vibe csizma
Mérettáblázat
Size Height Wide
F 29 cm 31 cm
XF 34 cm 31 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A Horseware kiváló minőségű Ice-Vibe csizmái masszázs hatásúak, ami javítja a nyirokrendszer áramlását. A stimuláció kezelheti a gyulladást és az ínrendszer meglévő problémáit, valamint gyógyíthatja a sérült szöveteket. A csizma a vibrációs paneleknek köszönhetően javítja a gyógyulási folyamatot, egyúttal minimalizálja a sérülések kockázatát, a védett inak és szalagok pedig rugalmasabbak. A csizma használatával csökkenthető az ízületek napi kopása, és gyorsabban felépülhet. Ugyanakkor a javuló vérkeringés az inak és szalagok rugalmasságához és rugalmasságához vezet. A csizmát hűvös csomag nélkül használjuk edzés előtt. A jótékony rezgés felmelegíti a lábak inait, és felkészíti a ló lábait a következő edzésre. Edzés után a hidegpakolások hűsítő hatást biztosítanak, mely gyulladáscsökkentő hatással is bír.

Tulajdonságok:

  • Csökkenti a fájdalmat és a duzzanatot Segít serkenteni a keringést és a vérkeringést Sérülések megelőzése Támogatja a regenerációt és a gyógyulási folyamatot Használható mellső és hátsó lábakra Könnyen használható A hűvös gélgyöngyökkel ellátott csomagok tökéletes illeszkedést biztosítanak Meleg inak és szalagok a stressztől Csökkenti a sérülések kockázatát sérülés

Anyagösszetétel:

Minden csomag két ICE-VIBE bakancsot, két hidegcsomagot, két vibrációs panelt, két akkumulátort, egy akkumulátortöltőt és három adaptert tartalmaz univerzális használatra.

Mosási útmutató:

30 fokon mosható elektronikus alkatrészek nélkül.

Termékkód: 322013

89% a vásárlóknak mondja, hogy ez a termék normál szabású, 5% a vásárlóknak mondja, hogy ez a termék kicsi szabású
Kicsi
1
Normál
17
Nagy
1

Vélemények elolvasása:

Egészítse ki az Öltözetét
Szín: