« Vissza / Márka / uvex

uvex uvex suxxeed gyémánt lovaglósisak

222900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Black
Black uvex suxxeed gyémánt lovaglósisak
Mérettáblázat
Méret A
XS-S 54-55 cm
S 55-56 cm
M-L 57-59 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Ragyog, mint egy gyémánt! A szatén bevonatú uvex suxxeed gyémánt úgy csillog, mint a csillogó kristályok és csillogó gyöngyök csillagos égboltja. Exkluzív Swarovski® dizájnjával álmodozásra invitál, és abszolút kedvencévé teszi a sisakot.

Az uvex suxxeed gyémántot az időtlen elegancia jellemzi. A klasszikus lovaglósisak fényűző, csillogó változata varázslatosan vonzza a gyönyörködtető pillantásokat. A selymesen puha szaténra szerelt Swarovski® kristályok csillognak, hogy teljes színspektrumot hozzanak létre. A csillagos égboltra emlékeztető gyémántok színe tökéletesen illeszkedik a sisakhoz. A prémium minőségű kemény héjú sisak nem csak minden kiránduláson vonzza a tekintetet, hanem rendkívül hatékony biztonsági kombinációjával is magas pontszámot ér el. A különösen robusztus, ütésálló külső héj és a lengéscsillapító EPS belső héj keveréke az uvex suxxeed gyémántot az első választássá teszi a nagy biztonságot igénylő motorosok számára. A sisak kényelmét a kiváló illeszkedés, a légáteresztő bélés és a kiváló szellőzés teszi teljessé.

Tulajdonságok:

  • Made in Germany Selymes puha szatén burkolat, keret fényes zongora bevonattal és csillogó Swarovski® kristályokkal a tetején különböző színspektrumokban Csővezeték szintetikus bőrből Hardshell technológia: ütésálló külső, ütéscsillapító és szigetelő belső Kitűnő szellőzés, a kifinomult szellőzőcsatornáknak köszönhetően szívjon be friss levegőt és vezesse ki a meleg levegőt a szabadba. A 3D IAS rendszerrel a lovassisak egyedileg állítható a fej méretéhez magasságban és szélességben. Az uvex monomatic komfortzár egy kézzel nyitható és zárható. A Fast Adapting System (FAS) heveder egyszerűen és folyamatosan az Ön pontos fejformájához szabható. A belső bélés mosható és cserélhető. Súly: 510 g Szabvány szerint tanúsítva: EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014-12

Mosási útmutató:

Mosható belső bélés.

Termékkód: 330529

Vélemények elolvasása:

Szín: