« Vissza / Márka / uvex

uvex uvex suxxeed króm lovaglósisak

151900 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Szín: Black/Gunmetal Grey
Black/Gunmetal Grey uvex suxxeed króm lovaglósisak
Black/Silver uvex suxxeed króm lovaglósisak
Navy/ Coral uvex suxxeed króm lovaglósisak
Mérettáblázat
Méret A
XS-S 54-55 cm
S 55-56 cm
M-L 57-59 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Sportos szemrevaló! Az uvex suxxeed króm a sportos funkcionalitást, a biztonságot és a kényelmet elegáns dizájnnal ötvözi. Különlegessége a matt felületű sisakhéj és a fényes króm keret finom kombinációja.

Letisztult, sportos és ragyogó – ez az uvex suxxeed króm. Feltűnő dizájn-keveréke, a sisakhéj matt felületével és a jellegzetesen fényes krómkerettel, időtlen megjelenést kölcsönöz, és új fényben tündököl a lovassisakok között. A robusztus, kemény héjú sisak hatékony szellőzőrendszerrel rendelkezik, és a beépített 3D IAS rendszernek köszönhetően kényelmesen beállítható magassága és szélessége a fejhez igazítva. A Ring Fast Adapting rendszer biztosítja, hogy a sisak minden helyzetben szilárdan üljön a fejen, kiváló minőségű szintetikus bőr pánthuzatokkal. A kifejezetten lovasok számára kifejlesztett légáteresztő bélés különösen magas szintű kényelmet garantál viselőjének, és tisztításhoz eltávolítható. A kényelmi funkciókat a praktikus lófarokkivágás és a memóriahab teszi teljessé.

Tulajdonságok:

  • Made in Germany Krómváz és kiváló minőségű pánthuzatok és csővezetékek szintetikus bőrből Hardshell technológia: ütésálló külső, ütéscsillapító és szigetelő belső Kitűnő szellőzés, a kifinomult szellőzőcsatornáknak köszönhetően, amelyek beszívják a friss levegőt és kifelé vezetik a meleg levegőt. A 3D IAS rendszerrel a lovassisak egyedileg állítható a fej méretéhez magasságban és szélességben. Az uvex monomatic komfortzár egy kézzel nyitható és zárható. A Fast Adapting System (FAS) heveder egyszerűen és folyamatosan az Ön pontos fejformájához szabható. A belső bélés mosható és cserélhető. Súly: 510 g Szabvány szerint tanúsítva: EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014-12

Mosási útmutató:

Mosható belső bélés.

Termékkód: 330767

Vélemények elolvasása:

Szín: