« Vissza / Márka / uvex

uvex uvex exxential II glamour lovaglósisak

63490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Szín: Black
Black uvex exxential II glamour lovaglósisak
Mérettáblázat
Méret A
XXS-S 52-55 cm
S-M 55-57 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Sokoldalú pehelysúly! Sokoldalú pehelysúly, amely ötvözi a biztonságot és kényelmet a stílussal. A matt színkombinációkban, valamint a kristályokkal díszített csillogású változatokban az uvex exxential II glamour kompromisszumok nélküli védelemmel és verhetetlen ár-érték arányával nyűgöz le.

Kivételesen könnyű, jól szellőző, némi eleganciával – ez az uvex exxential II csillogás. Lovassisak innovatív formával és kontúrokkal, amely tökéletesen illeszkedik a versenyzők ergonómiai igényeihez. A biztonság szempontjából fontos újítások közé tartozik például a fej hátsó részén meghosszabbított külső héj. Maximális biztonságot nyújt – a lovas fejének hátsó részére is. A lófarok kivágása kényelmes viseletet biztosít. Ez a lovassisak a legmagasabb szintű kényelmet és átfogó védelmet kínálja. A beépített konstrukciónak köszönhetően az uvex exxential II glamour rendkívül könnyű, miközben a legmagasabb szintű biztonságot nyújtja. A kiváló szellőzőrendszer folyamatosan hidegen tartja a motorosok fejét. Az uvex monomatic komfortzárral, a FAS hevederrendszerrel és a 3D IAS méretállítással a sisak többdimenziós beállításokkal rendelkezik, hogy milliméteres pontossággal illeszkedjen a versenyző fejéhez.

Tulajdonságok:

  • Made in Germany Inmould technológia: könnyű sisak a legmagasabb ütésállósággal. A kristályokkal díszített szellőzőrács az exxential II-t varázslatos változattá varázsolja. A 3D IAS rendszerrel a lovassisak egyedileg állítható a fej méretéhez magasságban és szélességben. Kiváló szellőzés a kifinomult szellőzőcsatornáknak köszönhetően, amelyek friss levegőt szívnak be és meleg levegőt vezetnek kifelé. Az uvex monomatic komfortzár egy kézzel nyitható és zárható. A Fast Adapting System (FAS) heveder egyszerűen és folyamatosan az Ön pontos fejformájához szabható. A belső bélés mosható és cserélhető. Súly: 420 g Szabvány szerint tanúsítva: EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014-12

Mosási útmutató:

Mosható belső bélés.

Termékkód: 306257

Vélemények elolvasása:

Szín: