« Vissza / Márka / uvex

uvex uvex elexxion MIPS lovaglósisak

97790 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Szín: Black
Black uvex elexxion MIPS lovaglósisak
DB/AB uvex elexxion MIPS lovaglósisak
Burgundy uvex elexxion MIPS lovaglósisak
Mérettáblázat
Méret A
XS-S 54-55 cm
S 55-56 cm
M-L 57-59 cm
L 59 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Maximális biztonság! Legyen szó árkokról vagy akadályokról – innovatív, MIPS-es hibrid sisakunkkal nem kell aggódnia a biztonsága miatt. Vagy a stílusos megjelenésed.

Maximális biztonság és kényelem. Ez a hibrid lovassisak ötvözi a két vezető sisaktechnológiát, az inmould és a hardshell sisakokat. Az uvex elexxion MIPS azonban nemcsak könnyű és kiválóan szellőző, hanem jó illeszkedésével és MIPS-ével is lenyűgöz. A széles körben kipróbált és tesztelt Multi-Directional Impact Protection System (MIPS) ötlete az, hogy elkerülje az esés során keletkező forgási erők fejre átvitelét. Ehelyett a MIPS belső héj mozgása eloszlatja őket, hogy megakadályozzák az agyrázkódást. A kiváló minőségű, levehető bélés tökéletes kényelmet biztosít a motoros számára, a 3D IAS rendszer pedig lehetővé teszi a magasság és a szélesség egyéni beállítását az optimális illeszkedés érdekében. Matt felületű külső héjával ez az alkalmi sisakdizájn igazi szemet gyönyörködtető és stílusos megjelenést garantál.

Tulajdonságok:

  • Made in Germany Hibrid technológia – tartós hardshell külső sisak és EPS belső héj. Az integrált forradalmi MIPS technológia maximális biztonságot nyújt a fej és az agy számára rotációs esés esetén. A 3D IAS rendszerrel a lovassisak egyedileg állítható a fej méretéhez magasságban és szélességben. Kiváló szellőzés az aktív (elöl krómozott csúszka) és a passzív szellőzés révén, amelyek a friss levegőt beviszik, a meleg levegőt pedig kívülre. Az uvex monomatic komfortzár egy kézzel nyitható és zárható. A Fast Adapting System (FAS) heveder egyszerűen és folyamatosan az Ön pontos fejformájához szabható. A belső bélés mosható és cserélhető. Súly: 485 g Szabvány szerint tanúsítva: EN 1384:2012 + VG1 01.040 2014-12

Mosási útmutató:

Mosható belső bélés.

Termékkód: 341891

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: