« Vissza / Márka / Leovet

Leovet Leovet "Leoveties" Banán, trumer és lenmag, 1 kg

2490 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
1 kg (2490 Ft / kg)
( 1 )

Szerezd meg a húsvéti ajándékodat - Spóroljon 15%-ot 28000 Ft feletti vásárlásnál és 20%-ot 45000 Ft feletti vásárlásnál

Vásároljon Most

Másolja be a kódot: EASTER
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 15%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 20%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.04.07-ig.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Leovet "Leoveties" Banán, trumer és lenmag, 1 kg
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

ÚJ! Új csomagolás, amely nem hagy maga után hulladékot! Leoveties új csomagolásban és három új ízzel!

Az új levelek nem csak nagyon finomak, de fenntarthatóak és környezetbarátak is, és az első olyan finomságok, amelyek nem hagynak szemetet maguk után. Az álló tasak 100%-ban komposztálható, és a zöld kukába vagy a szerves hulladékba dobható. A PET műanyag zacskó gyártásához képest 50-60% CO2-t takarítanak meg a gyártás során. A papírhulladékot a papírhulladék-gyűjtőbe lehet dobni, így újrahasznosítható új papírba. Az álló tasak tartalma, a leovett finomak, és a lovad is élvezni fogják. Mert nem csak finomak, de egészségesek is és változatossá teszik az étlapot. A leovet-ből származó szálak a lovad jutalmak. Ízletes gabonaféléket tartalmaznak, amelyeket a lovak szeretnek.

Tulajdonságok:

  • Nincs szemét a 100%-ban komposztálható zacskóknak köszönhetően Kiegészítő takarmány lovaknak Alacsony hőmérsékleten gondosan keverve, értékes összetevőkkel A banán – egészséges szénhidrátokat és rostokat, valamint értékes ásványi anyagokat, magnéziumot, káliumot és B6-vitamint biztosít Kurkuma – India szent növénye a jó egészségért jó közérzet A lenmag – vitaminokban, ásványi anyagokban és telítetlen zsírsavakban gazdag. Pozitív hatással van az emésztésre, jót tesz a bőrnek és a szőrzetnek

Anyagösszetétel:

Analitikai összetevők: Nyersfehérje 9,70%, Nyers olajok és zsírok 3,60%, nyersrost 8,30%, nyershamu 3,60%, cukor 5,10%, kalcium 1,70%, foszfor 0,40%, nátrium 0,40% Adalékanyagok: aroma, tartósítószer : kalcium-propionát E282.

Termékkód: 334286

Vélemények elolvasása:

Szín: