« Vissza / Márka / Agrobs

Agrobs Agrobs Wölbchen Bussi utántöltő táska 1,5 kg

4190 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
1.5 kg (2793 Ft / kg)
Önökkel együtt ünnepelünk - 21 éves a Horze!
Megtakarítás 21% a Horze márkán &
11%-os megtakarítás szinte minden más márkán

+ Minden 21. rendelés ingyen!
Másolja be a kódot: B-DAY
A minimum rendelési érték 35000Ft. Egyéb kuponokkal nem kombinálható. Amennyiben Ön visszaküld egy, vagy több tételt, mi a visszaküldött termék kedvezményes árát térítjük meg. Nem vonatkozik a kivételt képező termékekre (Információ a termék oldalakon). Minden 21. megrendelés nyer - a visszatérítés maximális összege 80000 HUF. A különbözet nem kerül kifizetésre. Minden, a Horze alkalmazásban vagy az online boltban történő vásárlás részt vesz a versenyben. Az ügyfélszolgálat a kampány lezárását követően, 2024.04.28-án veszi fel a kapcsolatot a nyertesekkel. A nyeremények nem átruházhatók, nem téríthetők vissza és nem cserélhetők készpénzre vagy más nyereményekre.
Szín: Nincs megadva
Nincs megadva Agrobs Wölbchen Bussi utántöltő táska 1,5 kg
Egy méret
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

A WÖLBCHEN BUSSIS egészséges csattanó-csemege lovaknak és póniknak, és a neves műsorvezetővel és Annica Hansen YouTube-személyiséggel együttműködésben készült. Ezeket az ízletes jutalmakat Hansen hannoveri kancája, Wölbchen tesztelte, és azóta is népszerűek. A WÖLBCHEN BUSSIS PRE ALPIN® szárított zöld rostokból és finoman szárított gyökérzöldségekből készül, így jutalomként egészséges és ízletes. Keményítő- és cukorszegény, ezek az AGROBS kis finomságok nem tartalmaznak gabonaféléket vagy melaszt, így ideálisak minden ló számára. A WÖLBCHEN BUSSIS nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat. Gabona- és melaszmentes összetételük biztosítja, hogy a jutalmak teljesen természetesek és egészségesek legyenek lovad számára.

Tulajdonságok:

  • A hagyományos csemegék egészséges alternatívája Egészséges klikker csemege minden lónak és póninak (átlagos pelletméret 9 mm)

Anyagösszetétel:

Takarmány-adalékanyag lovaknak, összetevők: PRE ALPIN® szárított zöldrostok*, cékla. Analitikai összetevők: Nyersfehérje 7,90%, nyersolajok és zsírok 2,10%, nyersrost 21,70%, nyershamu 10,10%, kalcium 1,81%, foszfor 0,23%, nátrium 0,013%, keményítő 3,20%, cukor 6,10%.

Termékkód: 335862

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: