Ellenőrizd a rendelésed állapotát itt
Ínvédok

Ínvédok

A lábvédők védelmet nyújtanak az ugrómunka és egyéb megterhelő edzés során. A bokavédők védik a lábtő érzékeny belső felületét az összeütéstől és az egyéb behatásoktól a magasabb ugrások során.

84 tételek

Vásároljon a Ínvédok horze.hu-n

A horze.hu oldalon kényelmesen vásárolhat online és a termékeit egy pár napos szállítási idővel kapja kézhez.

Egyszerűen rendeljen online és élvezze az alábbi előnyöket:

🚚

Ingyenes szállítás 14900 Ft-tól

💳

Fizethet PayPallal, vagy hitelkártyával

📞

Ingyenes ügyfélszolgálat & csevegés

A lábvédők ideális megoldást jelentenek az edzés alatt a lovak lábán lévő sérülések, dudorok megelőzésére.

Alkalmazzon megfelelő bokavédőt a következő ugróedzésére, hogy elkerülje a sérüléseket. A bokavédőket arra tervezték, hogy a hátulsó lábakat védjék ugrás során a rudak, vagy a saját lábak, patkók okozta sérülésektől, illetve a karámozás során. A Horze számos opciót kínál a masszívabb kivitelű daraboktól egészen az egyszerű tépőzárasokig. Kerülje el a baleseteket, biztosítsa a védelmet lovának amikor szüksége van rá.

A bokavédők nagyszerűen védik lova érzékeny lábait a behatásoktól.

A könnyen rögzíthető bokavédők egyszerű, strapabíró tépőzárral gyorsan és biztonságosan feltehetőek. A belül jól szellőző, mégis profi lengéscsillapító neoprén réteggel bélelt Horze lábvédők kényelmesek és tartósak. Párosítsa az ugyanilyen paraméterekkel rendelkező ínvédőkkel, vagy díjlovas lábvédőkkel a teljes védelem érdekében ugratáshoz és idomításhoz egyaránt. Jó választás a karámozáshoz is, ahol lova könnyedén lesérülhet a társaival való rugdosódás, játék során.