« Vissza / Lovas / Gyermek Lovasruházat / Lovaskesztyűk

uvex uvex sportstyle gyerek lovaglókesztyű

8890 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
Szín: Black
Black uvex sportstyle gyerek lovaglókesztyű
Pink uvex sportstyle gyerek lovaglókesztyű
Mérettáblázat
Méret A
4 15 cm
5 15.5 cm
6 16 cm
Vissza
Horze logo
Szállítás Horze
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az uvex sportstyle kid egy rendkívül rugalmas, csúszásmentes PU anyagból készült kesztyű, amely ideálisan illeszkedik. Kiemelkedő jellemzői a nagy tartósság és a kivételes kényelem viselője számára. További rugalmas betétek garantálják az ujjak kiemelkedő rugalmasságát. A csúszás- és kopásálló anyagon kívül az aktív nedvességkezelés biztosítja a versenyzők számára a megbízható fogást a gyeplőn. Az uvex sportstyle kid dizájnja a felnőtt modellre épül: a praktikus logóval ellátott tépőzáras rögzítő megkönnyíti a kesztyű fel- és levételét. A színválaszték egyezik az uvex onyxx sorozat gyermeksisakjaival, így igazán szemet gyönyörködtető kombinációvá válik a nyeregben ülő fiatal trendalakítók számára.

Tulajdonságok:

  • Tartósság: A nagy kopásállóság biztosítja a lovaglókesztyűk kiemelkedő tartósságát. Anyagerősítés: Dupla anyagréteg a szár érintkezési pontjainál (mutatóujj) a különösen kopásállóság érdekében. Optimális fogás: A rendkívül magas markolatfelülettel rendelkező anyagok biztosítják, hogy a gyeplő mindig biztonságban érezze magát a kézben – függetlenül attól, hogy nedves vagy száraz! Fit: Mint egy második bőr! Nagy nyúlás és kiváló szellőzés a legjobb kapcsolatért Ön és lovad között. A cikk-cakk varrással rögzített rugalmas pánt további nyújtást biztosít két irányban (2D-Stretch).

Anyagösszetétel:

Külső kéz / belső kéz: 60% poliuretán, 40% poliamid.

Mosási útmutató:

Mosható (30 °C) - Fontos: zárja le az érintőszalagos pántot, tökéletesen illeszkedve a foltokhoz, hogy a mosógépben semmi ne ragadjon bele az érintőszalagba – hogy az érintőszalagos zár továbbra is megfelelően működjön. Azt is javasoljuk, hogy a kesztyűket mosógépben történő mosás előtt tegye egy szennyeszacskóba.

Termékkód: 323881

Vélemények elolvasása:

Erről a termékről még nem írtak véleményt. Segítsen nekünk és más vásárlóknak egy értékelés megírásával.

Szín: