« Vissza / Lovas / Gyermek Lovasruházat / Lovaskesztyűk

Roeckl Roeck-Grip Junior Téli lovagló kesztyű

14790 Ft
Az ár tartalmazza az ÁFÁT Plusz szállítási költség
( 1 )
Megtakarítás 12% 28000Ft-tól vagy 16% 45000Ft-tól
Másolja be a kódot: SAVEMORE
Vásároljon még 28000Ft-ért, spóroljon 12%-ot. Vásároljon még 45000Ft-ért, spóroljon 16%-ot. Egyéb kuponokkal nem összevonható. Amennyiben van rendelési kedvezménye (pl. egy 2000Ft-s kedvezmény kupon), a kedvezményes összeg egyesével lesz elosztva a rendelése minden termékén. Amennyiben visszaküld egy, vagy több tételt, mi azoknak a kedvezményes árát térítjük meg önnek. Nem érvényes a kivételt képező termékekre (Információ a termékoldalakon) Érvényes 2024.06.03-ig.
Szín: Black
Black Roeck-Grip Junior Téli lovagló kesztyű
DB/AB Roeck-Grip Junior Téli lovagló kesztyű
Dark Brown Roeck-Grip Junior Téli lovagló kesztyű
Mérettáblázat
Horze logo
Szállítás Horze
Gyűjtsön pontot ezzel a tárggyal, mint Horze Club tagként.
Ingyenes szállítás
Ingyenes szállítás minden 29000 Ft feletti rendelés esetén
30 napos visszaküldési politika

Leírás

Az eredeti, csak kis méretben: a ROECKL ROECKL-GRIP JUNIOR WINTER összetéveszthetetlen kesztyűje azoknak a gyermekeknek, akik szeretik a lovaglást - mokka színben is kapható. A ROECK-GRIP® légáteresztő, rugalmas és hajlékony. A stilizált logóval ellátott jellegzetes rögzítő elem megbízhatóan fixálja a kesztyűt a csukló körül. Röviden: úgy alkalmazkodik a gyermekek kezéhez, mint egy második bőr, ugyanakkor rendkívül jó tapadást biztosít. A ROECK-GRIP®-et a Téli modellhez adták és összeolvasztották a meleg és puha Micro Bemberg béléssel, amelyet a külső réteg teljes felületére lamináltak. Ez megakadályozza, hogy a kétrétegű anyag elcsavarodjon, így kiváló tapadást és jó fogást biztosít a szár kezeléséhez. A müncheni kesztyű készítők a gyártás minőségére is összpontosítottak: a kesztyű egyes alkotórészeit gondosan kézzel varrják össze. Az egy milliméteres maximális varrás tolerancia csupán kézzelfogható minőségi kritérium, mivel a kényelem fizikailag nem mérhető. A szabás és az arányok jelentenek minden különbséget. A ROECKL itt élvezi a kesztyűkészítés művészetének több, mint 175 éves tapasztalatát. Kényelmes: A ROECK-GRIP JUNIOR TÉLI modellje gépben mosható 30 ° C-on (86 ° Fahrenheit).

Anyagösszetétel:

Felsőrész: ROECKL-GRIP® Micro Bemberg-el laminálva. Tenyérrész: ROECKL-GRIP® Micro Bemberg bevonattal. Tulajdonságok: IGÉNYES CSATOLÁS a csuklórészen.

Termékkód: 31640

Vélemények elolvasása:

Szín: